• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@kaylla zazdroszczę pobytu w Karpaczu, odpoczywaj i się nie stresuj ! [emoji6]

Czy się progesteron bierze czy nie to tak jak pisze @Papillonek1980 jak ma być źle to będzie (ja miałam taki krwotok przy innej ciąży,a cały czas na progesteronie). Koniec czarnych myśli, wiem że dzisiejsza wiadomość wprawiła nas w czarny nastrój. Jednak szczęśliwa mama to szczęśliwy bobas,ja mojej dzidzi zafundowałam wczoraj dość złych emocji i starczy !!

Miałam ostry, przeszywający ból brzucha i skurcze.
Niestety w przychodni mamy lipne, stare usg i moja lekarka nie ogarnia interpretacji... W razie częściowego odklejenia łożyska kobieta nie wyłapie. Tyle, że serduszko sprawdzi.

Miałam ostry, przeszywający ból brzucha i skurcze.
Niestety w przychodni mamy lipne, stare usg i moja lekarka nie ogarnia interpretacji... W razie częściowego odklejenia łożyska kobieta nie wyłapie. Tyle, że serduszko sprawdzi.
O kurcze oby ok wszystko było ,właśnie może ip . albo najlepiej wziąć tą nospe jednak działa rozkirczowo, a jedna dwie ni3 zaszkodzi.Odpoczywaj teraz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry