Adeline89
Fanka BB :)
Wrzątkiem maja sie zaparzyć jak przestygnie wywar to wypic go a sliwki zjeśćNie miałam nigdy problemów z tym... Śliwki zalać wrzątkiem czy letnia woda?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wrzątkiem maja sie zaparzyć jak przestygnie wywar to wypic go a sliwki zjeśćNie miałam nigdy problemów z tym... Śliwki zalać wrzątkiem czy letnia woda?
Mnie lekarz zawsze brał termin om. Usg na różnych etapach ciazy różnie pokazuje.Hmmm, zapytałabym lekarza. Ja mam tylko kilka dni różnicy, więc bez znaczenia. U Ciebie wychodzi więcej....
A co sie stalo?Jestem wykończona dziewczyny, tyle wam powiem [emoji15] mam dość dzisiejszego dnia !!!
No u nas tez w Polsce jest usg według ustawy 3 razy ,takze to samo chyba,ze lekarz jest uprzejmy to zrobi czesciejMnie tez czesto brzuch boli przy kichaniu.
Nie mieszkam w Polsce. U nas jesli chodzi o wizyty w ciazy to calkiem inaczej to wyglada niz w pl. Badanie ginekologiczne jest tylko przy pierwszej wizycie, a pozniej popiero pod koniec ciazy. Usg przysluguja tylko 3. No chyba, ze sa wskazania, to wtedy czesciej. Ja bede miala dodatkowe usg za jakies 2 tyg ze wzgledu na szyjke macicy. Wizyta lekarska polega na sprawdzeniu wagi, cisnienia i sprawdzeniu tetna dzidziusia
Myslalam, ze czesciej robia. A badanie ginekologiczne za kazdym razem?No u nas tez w Polsce jest usg według ustawy 3 razy ,takze to samo chyba,ze lekarz jest uprzejmy to zrobi czesciej
U mnie badania ginekologiczne robią dopiero na koniec ciąży. W poprzedniej ciąży tu prowadzonej miałam tylko dwa usg - ok 12 tygodnia I po 30 tygodniu. Teraz podobno mam mieć jedno więcej, po 20 tygodniu, które przysługiwać mi ma ze względu na wiek. Na razie czekam na pierwsze usg.Mnie tez czesto brzuch boli przy kichaniu.
Nie mieszkam w Polsce. U nas jesli chodzi o wizyty w ciazy to calkiem inaczej to wyglada niz w pl. Badanie ginekologiczne jest tylko przy pierwszej wizycie, a pozniej popiero pod koniec ciazy. Usg przysluguja tylko 3. No chyba, ze sa wskazania, to wtedy czesciej. Ja bede miala dodatkowe usg za jakies 2 tyg ze wzgledu na szyjke macicy. Wizyta lekarska polega na sprawdzeniu wagi, cisnienia i sprawdzeniu tetna dzidziusia