reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Tak,przy krwiaku oczywiście że tak. Pisałam ogólnie, że nie ma idealnej rady przy ciąży, leż czy bądz aktywna. Anna Lewandowska ćwiczyła i jest ok,a mama ginekolog przeleżała i straciła -takie dwa porównania.
Niestety nie na wszystko mamy wpływ jednym zaszkodzi aktywny tryb zycia, innym nie tak samo jak leżenie nie zawsze pomoze jeśli z ciaza juz sie cos dzieje,a mamie ginekolog juz w 13 tygodniu nie dawali szans i ona tak naprawde na siłę dotrwala tyle czasu.

Właśnie jaką macie opinię na temat basenu w ciąży? Bo słyszałam, że można infekcji się nabawić i bakterii. A chciałabym zacząć od października chodzić na basen.

Właśnie jaką macie opinię na temat basenu w ciąży? Bo słyszałam, że można infekcji się nabawić i bakterii. A chciałabym zacząć od października chodzić na basen.
Ja chciałam isc posiedziec tylko,ale u nas jest mega goraca woda, no i ja mam problemy z infekcjami wiec nie ryzykuje, i tez trzeba wziasc pod uwage ,ze na basenie raz na jakis czas zdarza sie zlapac gronkowca.

Niestety nie na wszystko mamy wpływ jednym zaszkodzi aktywny tryb zycia, innym nie tak samo jak leżenie nie zawsze pomoze jeśli z ciaza juz sie cos dzieje,a mamie ginekolog juz w 13 tygodniu nie dawali szans i ona tak naprawde na siłę dotrwala tyle czasu.
Tak,tak,tak.
Co nie oznacza, że mamy od pozytywnego testu położyć się i leżeć [emoji6] my mamy po przejściach mamy całkiem inne myślenie i nie ma się co dziwić. Jednak kiedy nic się nie dzieje to mamusie ćwiczące przecież dostosowują ćwiczenia pod swój stan. I kiedy wszystko jest pozornie ok to czy leżąc czy ćwicząc można ciąże stracić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry