• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hej jak zwykle mało się udzielam ale mam mdłości siedząc na telefonie[emoji33]tak samo myśląc o praniu,kiełbasie[emoji23]ale wczoraj i dzis juz jest fajnie.jestem w 12.2 dniu ciazy wiec licze ze będzie coraz lepiej[emoji4]
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze[emoji4]
Jeśli chodzi o zbliżenia to ja raz na kilka dni coś przydzialam z mężem ale ogolnie nie mam dużej ochoty no i oczywiście jest strach ze coś będzie nie tak.
Apetyt mi powoli się zwiększa.oby już było wkoncu lepiej [emoji4]miłego dnia

Hej dziewczyny, a czy macie bóle podbrzusza? Ja do tej pory miałam zero odczuć w brzuchu a od wczoraj wciąż ćmi mnie macica. To w zasadzie nawet nie ból a taki dyskomfort, że ją czuję. Trochę mnie to martwi, bo niby wszędzie piszą, że rozciąganie ale do tej pory w ogóle nic nie czułam. Dobrze, że w piątek wizyta.

Hej dziewczyny, a czy macie bóle podbrzusza? Ja do tej pory miałam zero odczuć w brzuchu a od wczoraj wciąż ćmi mnie macica. To w zasadzie nawet nie ból a taki dyskomfort, że ją czuję. Trochę mnie to martwi, bo niby wszędzie piszą, że rozciąganie ale do tej pory w ogóle nic nie czułam. Dobrze, że w piątek wizyta.
Też tak mam ale wydaje mi się że jednak mi to pradkuje od wiazadeł bo jak tam przy is e to bardziej boli więc macica się rozciąga no cóż dzidzia chce więcej miejsca

Oj tak. Są strasznie sztywne. Kiedyś miałam ma skórzanych paskach i komfort dla dziecka był super. Teraz nowoczesne sztywne machiny robią.
No wlasnie te na paskach najlepsze,ale sa tez na takich plastkach i one tez sie fajnie bujaja, cos w stylu retro
Screenshot_20180905-093534.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180905-093534.jpg
    Screenshot_20180905-093534.jpg
    61,6 KB · Wyświetleń: 301
reklama
@agrafka07 koniec pierwszego trymestru to kolejne przemeblowanie w brzuchu, bo macica zaczyna sie podnosic i dyskomfort moze byc. Jak boli brzuch to zmien pozycje, i sprawdz czy przechodzi. Mozesz lykac magnez, wtedy mniej sie to odczuwa. W razie gdyby bol nie mijal dlugo lub sie nasilal trzeba to sprawdzic u gina lub na ip

@Adeline89 i moze sie zdarzyc, ze po kochaniu sie bedziesz plamic lub krwawic. To tak bys sie nie wystraszyla zbytnio. Szyjka jest teraz mocno ukrwiona i rozpulchniona. To moze byc przyczyna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry