aga6
Fanka BB :)
Dziewczyny jak macie problem to do mnie albo do @Adeline89 podeslijcie dane i wpiszemy [emoji6] i nie robić mi tam bałaganu [emoji12][emoji12][emoji12][emoji123] no
Do mnie tez moze byc ;-) uzupelnic na tel dam rade ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny jak macie problem to do mnie albo do @Adeline89 podeslijcie dane i wpiszemy [emoji6] i nie robić mi tam bałaganu [emoji12][emoji12][emoji12][emoji123] no
Ale mi smaka narobiłaś na frytki z ziemniaków z tzatzikiNo po takim maratonie
Ja mam ochotę na frytki ale sama raczej zrobię![]()
Też mam taką nadzieję. Jeszcze się zastanawiałam czy chodzić prywatnie do lekarza ale teraz już nie mam żadnych wątpliwości. Bo teraz puki bym znalazła dobrego lekarza na nfz to by trochę zajęło.Szkoda, że nie sprawdził nawet szyjki, ale lekarzem nie jestem, może u Ciebie to naprawdę nic poważnego, sama nie wiem co Ci doradzić, jesli mocno Cię to niepokoi to może wizyta u innego lekarza? Spróbuj może wypoczywać i łykać ten magnez? Trzymam kciuki, żeby to były zwykle ciążowe dolegliwości o których prawie kazda przyszła mama pisze![]()
Ja mam plan iść jutro z córka do rodziców i faktycznie tylko leżeć. Bo w domu niby leżę Ale przecież muszę wstać zrobić córce jeść czy pić (choć ostatnio po prostu nalalam wody do butelki i położyłam w zasięgu jej tak chleb i bułki i kabanosy i parówki i sama się obslugiwala).Mi zaraz nogi odpadną...
Trzeci dzień z rzędu ląduje w domu po 19 nie jedząc nawet obiadu. Jakiś koszmar. Mam nadzieję jutro wrócić po pracy walnąć się i nic nie robić. Niech dom zarasta brudem.