U mnie też mdłości ale nie związane z potrzebą jedzenia czy samym jedzeniem. Pojawiają się z nienacka na chwile oprócz tego pojawiają się ci co jakiś czas bóle podbrzusza i mam nabrzmiałe i bolesne piersi. A do tego budzę się bardzo wcześnie rano...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam taki dziwny objaw że mdli mnie jak tylko jestem głodna. Przechlapane bo jak tylko poczuje głód muszę coś zjeść. Najgorzej w pracy i w nocy niestety. Bo z tym głodem i mdłościami nie zasnę.
U mnie też mdłości ale nie związane z potrzebą jedzenia czy samym jedzeniem. Pojawiają się z nienacka na chwile oprócz tego pojawiają się ci co jakiś czas bóle podbrzusza i mam nabrzmiałe i bolesne piersi. A do tego budzę się bardzo wcześnie rano...
Też się bałam z początku szczególnie tego ze to za duży wysiłek i mogę poronic ale już mi przeszłoJa odkad jestem w ciąży boje sie wspolzyc ,tez tak macie?
To widzę ze więcej dziewczyn tak maI ja co chwilę kicham, co to za objaw???
Ja tez powiedziałam najbliższym bo moi rodzice i tescie będą po raz pierwszy dziadkami juz nie mogli się doczekać kiedy usłyszą taka wiadomośćPewnie ze dam znac.ja powiedzialam bo jakoś uważam że najbliżsi moi powinni wiedzieć i mnie wspierać.chce z nimi dzielić swoją ogromną radość [emoji5]
Też tak mam nawet nie da się ich wycisnąć. . Tylko ja więcej ich mam na dekolcie i ramionachJa wlasnie jesc nie moge -.- schudlam 2 kg ale wygladam jakbym z 5 przybrala i juz brzucha wciagnac sie nie uda
Ja z corka mialam super cere od samego poczatku a teraz mnie wysypuje i to takie bolące te krostki i gleboko pod skora -.-
Mam to samo jak nie zjem wymiotowac mi sie chce, wlasnie jem nektarynke [emoji846]Ja mam taki dziwny objaw że mdli mnie jak tylko jestem głodna. Przechlapane bo jak tylko poczuje głód muszę coś zjeść. Najgorzej w pracy i w nocy niestety. Bo z tym głodem i mdłościami nie zasnę.