U mnie też mdłości ale nie związane z potrzebą jedzenia czy samym jedzeniem. Pojawiają się z nienacka na chwile oprócz tego pojawiają się ci co jakiś czas bóle podbrzusza i mam nabrzmiałe i bolesne piersi. A do tego budzę się bardzo wcześnie rano...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam taki dziwny objaw że mdli mnie jak tylko jestem głodna. Przechlapane bo jak tylko poczuje głód muszę coś zjeść. Najgorzej w pracy i w nocy niestety. Bo z tym głodem i mdłościami nie zasnę.
U mnie też mdłości ale nie związane z potrzebą jedzenia czy samym jedzeniem. Pojawiają się z nienacka na chwile oprócz tego pojawiają się ci co jakiś czas bóle podbrzusza i mam nabrzmiałe i bolesne piersi. A do tego budzę się bardzo wcześnie rano...
Też się bałam z początku szczególnie tego ze to za duży wysiłek i mogę poronic ale już mi przeszłoJa odkad jestem w ciąży boje sie wspolzyc ,tez tak macie?
To widzę ze więcej dziewczyn tak maI ja co chwilę kicham, co to za objaw???
Ja tez powiedziałam najbliższym bo moi rodzice i tescie będą po raz pierwszy dziadkami juz nie mogli się doczekać kiedy usłyszą taka wiadomośćPewnie ze dam znac.ja powiedzialam bo jakoś uważam że najbliżsi moi powinni wiedzieć i mnie wspierać.chce z nimi dzielić swoją ogromną radość [emoji5]
Też tak mam nawet nie da się ich wycisnąć. . Tylko ja więcej ich mam na dekolcie i ramionachJa wlasnie jesc nie moge -.- schudlam 2 kg ale wygladam jakbym z 5 przybrala i juz brzucha wciagnac sie nie uda
Ja z corka mialam super cere od samego poczatku a teraz mnie wysypuje i to takie bolące te krostki i gleboko pod skora -.-
Mam to samo jak nie zjem wymiotowac mi sie chce, wlasnie jem nektarynke [emoji846]Ja mam taki dziwny objaw że mdli mnie jak tylko jestem głodna. Przechlapane bo jak tylko poczuje głód muszę coś zjeść. Najgorzej w pracy i w nocy niestety. Bo z tym głodem i mdłościami nie zasnę.