Adeline89
Fanka BB :)
To napisz mi priv swój wiek, imie, miejscowość, datę porodu om i usg oraz czy jest rodzeństwo brat siostra i co będziesz miała [emoji5]Ehh, nie wiem gdzie ta tabelkaJestem od niedawna na forum i jeszcze nie ogarniam...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To napisz mi priv swój wiek, imie, miejscowość, datę porodu om i usg oraz czy jest rodzeństwo brat siostra i co będziesz miała [emoji5]Ehh, nie wiem gdzie ta tabelkaJestem od niedawna na forum i jeszcze nie ogarniam...
Ja mam takie pytanie dlaczego masz taki nick? Albo jak go mamy odbierać?Ehh, nie wiem gdzie ta tabelkaJestem od niedawna na forum i jeszcze nie ogarniam...
Masakra [emoji29]A mam do was dziewczyny prośbę ogromną. Jedna z BB Mamuś przeżywa straszliwy dramat i potrzebuje pomocy - finansowej, wiec jak możecie dołożyć złotówkę nawet to to zróbcie.
Tutaj link Link do: Uciec od przeszczepu | zrzutka.pl . Julka jest nastolatką z najcięższą formą mukowiscydozy, ile będzie jeszcze żyła nie wiadomoNatomiast mama robi co może , żeby zadbać o jej komfort i trudno się dziwić. Ma jeszcze starszą córkę- 18-letnią i najmłodszą Oleńkę urodzoną w styczniu tego roku. Teraz się okazało, że Ola nie ma jednej nerki, więc tak naprawdę ta dziewczyna spędza czas głownie w szpitalach. Bardzo jej współczuję, bo to koszmar.