Marta,śliczne imię . My dla dziewczynki mamy Pola lub Elena a dla chłopaka Marcel lub Bruno
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marta,śliczne imię . My dla dziewczynki mamy Pola lub Elena a dla chłopaka Marcel lub Bruno
Marcel moj aniolek śliczne imieMarta,śliczne imię . My dla dziewczynki mamy Pola lub Elena a dla chłopaka Marcel lub Bruno
Dziewczyny moja beta spadła ;(
Bardzo mi przykro z powodu spadku bety... [emoji24] Mam nadzieję, że jutrzejsza wizyta dużo wyjaśni. A możesz podjechać gdzieś na IP by to sprawdzili? Opowiedzieć co i jak! Szkoda twoich nerwow.
Co do smarowania specyfikami na rozstępy, to tak, dopiero w 2 trymestrze można smarować.
Jeśli chodzi o imię dla dziecka to u nas jesli bedzie dziewczynka to chyba bedzie TOLA lub myślimy nad Antoniną. Ale dla chłopca nie mamy w ogole pomysłu. Żadne nam sie nie podoba.
A czemu kazala ci koniecznie zrobić, robilas wczesniej jakas?Przytulam Cię mocno i współczujęmojej poniedziałkowej bety nadal nie ma i dziś nie będzie a ginka koniecznie kazała zrobić i czeka na wynik. Jestem prawie pewna, że coś jest nie tak
![]()
Przytulam Cię mocno i współczujęmojej poniedziałkowej bety nadal nie ma i dziś nie będzie a ginka koniecznie kazała zrobić i czeka na wynik. Jestem prawie pewna, że coś jest nie tak
![]()
Przytulasy )- :Dziewczyny moja beta spadła ;(