Aneczka85_01
Fanka BB :)
@Aneczka85_01 pisałam wczoraj, że wierzę [emoji8]
Mój mąż jest zły ze ja nakręcam się ze będzie dobrze . Powiedział ze przecież od tygodnia wiemy ze były marne szanse a ja tylko przez to nakręcanie bardziej przeżywam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Aneczka85_01 pisałam wczoraj, że wierzę [emoji8]
Czasami warto mieć nadzieję [emoji8] a w takich sprawach to już w ogóleMój mąż jest zły ze ja nakręcam się ze będzie dobrze . Powiedział ze przecież od tygodnia wiemy ze były marne szanse a ja tylko przez to nakręcanie bardziej przeżywam
przestań, po to tu jesteśmy żeby się wspierać!Dziewczyny chciałam was bardzo przeprosić za moje wczorajsze smutne posty . Widzę ze was naszło na wspominki ( nie miłe wspominki ) . Nie możecie się teraz denerwować , musicie wierzyć ze będzie dobrze . Ja mam dzisiaj wizytę o 17 i będzie wszystko wiadomo . Niewiem dlaczego ale się łudzę ze ta beta to jakaś wielka pomyłka . Trzymajcie się i dbajcie o siebie :*
Ania dużo siły i mocy życzę Ci na ten dzisiejszy trudny dzień. Bez względu na wszystko badz dobrej myśli.Dziewczyny chciałam was bardzo przeprosić za moje wczorajsze smutne posty . Widzę ze was naszło na wspominki ( nie miłe wspominki ) . Nie możecie się teraz denerwować , musicie wierzyć ze będzie dobrze . Ja mam dzisiaj wizytę o 17 i będzie wszystko wiadomo . Niewiem dlaczego ale się łudzę ze ta beta to jakaś wielka pomyłka . Trzymajcie się i dbajcie o siebie :*
przestań, po to tu jesteśmy żeby się wspierać!jeżeli ktoś powinien przepraszać to raczej ja bo odemnie się zaczęło.
Dziewczyny zawsze się nakręcaja a faceci raczej nigdy tego nie zrozumieja. Kazdy przeżywa inaczej różne sytuacje...Mój mąż jest zły ze ja nakręcam się ze będzie dobrze . Powiedział ze przecież od tygodnia wiemy ze były marne szanse a ja tylko przez to nakręcanie bardziej przeżywam
Nowalijka te laboratorium to jakas pomylka wynik powinien być do 24h..nie pytalas ich co sie dzieje?Tak, moja lekarka bazuje głównie na becie. Robiłam w czwartek i wyszło 2035, druga w poniedziałek ale wyniku nadal nie ma we wtorek miałam usg i wyszło ze to 5tc5d, ale kazała napisać jej wynik tej drugiej bety żeby sprawdzić przyrost. Wkurzylam się już wczoraj i ochrzanilam babkę z labo.. no ile można czekać na wynik. Dziś czwartek i dalej nic nie ma
Siedze zestresowana pod gabinetem ....