Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SuperJest dobrze![]()
![]()
serduszko już bije
normalnie jak powiedzial mi to to się poplakalam ze szczescia. Kolejna wizyta w piatek 20 .
O 12.30Superto razem w piatek wizytujemy
o ktorej masz wizyte?
Monia super! Przypomnij czemu mial wątpliwości Twój lekarz?Jest dobrze![]()
![]()
serduszko już bije
normalnie jak powiedzial mi to to się poplakalam ze szczescia. Kolejna wizyta w piatek 20 .
W styczniu poronilam a teraz tydzien temu w srode pojawily sie plamienia juz myslalam ze bedzie powtorkaMonia super! Przypomnij czemu mial wątpliwości Twój lekarz?
Ja jakos kolo 17 dopieroO 12.30
Super.[emoji322]Jest dobrze![]()
![]()
serduszko już bije
Naprawde dziwni wszedzie przewaznie jest w ten sam dzien wynikTak, moja lekarka bazuje głównie na becie. Robiłam w czwartek i wyszło 2035, druga w poniedziałek ale wyniku nadal nie ma we wtorek miałam usg i wyszło ze to 5tc5d, ale kazała napisać jej wynik tej drugiej bety żeby sprawdzić przyrost. Wkurzylam się już wczoraj i ochrzanilam babkę z labo.. no ile można czekać na wynik. Dziś czwartek i dalej nic nie ma
Trzymam kciuki :-)Dziewczyny trzymajcie kciuki ja dziś powtarzam będę we wtorek było 21.8 dziś po 48h będę miała o 19 wynik drugiej bety. Trochę stres jest. OM 11 czerwca
Super gratuluję [emoji846][emoji106]Jest dobrze![]()
![]()
serduszko już bije