mala-rybka
Fanka BB :)
Mnie mdli na myśl o czymś takim !!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Planowane, planowane.Dacie radę, planowaliscie drugie czy przypadkiem? Ile ma lat pierwsze? Bedzie dobrze bedzie mialo rodzeństwo pozniej nie zostanie samo
A no tak pisałaś czasem za dużo osób i mi sie miesza. Moja kolezanka tez ma syna tak jak twoj podobnie psycho-ruchowo, i synka drugiego chyba po dwóch latach jakoś urodzila zdrowy, dzis juz ten starszy ma 7 lat swietnie sobie radza mimo,ze większość czasu spędza sama,bo mąż pracuje za granicą. Ty tez dasz rade zobaczyszPlanowane, planowane.
synek na 4,5 rokujest opóźniony psycho-ruchowo stąd te lęki i niepewnosc
O salatka dawno nie robilam a zdalo by sie [emoji846][emoji106]Ja mam ochote na jakąś salatke ....
Dzięki :*A no tak pisałaś czasem za dużo osób i mi sie miesza. Moja kolezanka tez ma syna tak jak twoj podobnie psycho-ruchowo, i synka drugiego chyba po dwóch latach jakoś urodzila zdrowy, dzis juz ten starszy ma 7 lat swietnie sobie radza mimo,ze większość czasu spędza sama,bo mąż pracuje za granicą. Ty tez dasz rade zobaczysz
Teraz bede wiedziała avatar kolorowa kobieta w dwupaku, z cudnym chłopcem u boku ,trzymam za was kciuki, nalezy wam sie szczęście.Dzięki :*
Aż sobie awator ustawiłam żebym była bardziej charakterystyczna![]()
Moj lekarz na zwyklym usg podal płeć dziecka w 13 tygodniu,jesli dziecko sie odslonie to szybko zobaczyszA może któraś z was wie, w którym tygodniu ciąży można dojrzeć płeć na USG 3D/4D robiłyście może w poprzednich ciążach ?![]()