Sliim
Fanka BB :)
@Halszka_00 a powiedz mi czy miałaś jakieś przeczucie , że będą bliźniaki albo jakieś wyniki na to wpływały? Np progesteron albo beta hcg czy dopiero na usg się dowiedzialas?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Halszka_00 a powiedz mi czy miałaś jakieś przeczucie , że będą bliźniaki albo jakieś wyniki na to wpływały? Np progesteron albo beta hcg czy dopiero na usg się dowiedzialas?
Bo bliźnięta w rodzinie wystąpiły, ale lata temu i jest to w bocznej linii.U mojego tez w rodzinie bliźniaki były i tez się właśnie zastanawiam czy czasami nam się nie trafią, miałam bardzo duży przyrost bety , a do tego bardzo wysoki progesteron, a podobno przy ciąży bliźniaczej właśnie tak jestPrzeczuć w sumie żadnych nie miałamBo bliźnięta w rodzinie wystąpiły, ale lata temu i jest to w bocznej linii.
Szczerze? To zrobiłam bete i rzeczywiście, wynik wydawał się wysoki, ale jakoś się nad tym szczerze i głęboko nie zastanowiłam.

Nie strasz mnie z synem przybieral szybko [emoji23]Podobno na początku ciąży się chudnie a później się przybiera![]()
Ja wlasnie skonczylam od 10 sprzątalam [emoji23] zmeczylam sie strasznie. Jeszcze pranie wisialo juz prawie suche a tu lunął deszcz [emoji53]Powiem Wam ze zaczęłam sprzątać mieszkanie ale strasznie wolno mi to idzie
Ja na koniec ciazy wazylam 95 schudłam do 68kg zostalo mi 8 kg ,ale co jak latami tylam i przytylam do 80kg dopiero w tym roku zgubilam 22 kgJa w poprzedniej ciąży schudłam przez pierwsze miesiące 5 kg ale odrzucalo mnie od jedzenia, nie mogłam jeść nic co miało jakikolwiek zapach. Także głównie jogurt naturalny jadłam. Ale potem zaczęłam przybierać i w sumie ok. 12 kg. Minus 5 które schudłam to tak jakbym 7 przytyła.
Tez mam ciągle durne sny o ciążyJa w pierwszej ciąży chudlm na początku potem waga stał w miejscu ostatecznie było tylko plus 5kg i okropna anemia żelazo dożylnie ale wszystko dobrze się skończyło syn rowne 3 kg i 56 cm .
Mój sen dziś był okropny śniło mi się że poszłam do lekarza i w środku pusto nic nie bylo wrr
Mowia ze paluszki solone pomagająKupilam w aptece jakies tabletki na mdlosci bo juz nie daje rady ....mam nadzieje ze pomoga
To jaka mialas bete, miedzy pierwsza a druga?Przeczuć w sumie żadnych nie miałamBo bliźnięta w rodzinie wystąpiły, ale lata temu i jest to w bocznej linii.
Szczerze? To zrobiłam bete i rzeczywiście, wynik wydawał się wysoki, ale jakoś się nad tym szczerze i głęboko nie zastanowiłam.