martoosia04
Fanka BB :)
Zrobiłam test, dodatnijutro pójdę na betę
Gratulacje!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zrobiłam test, dodatnijutro pójdę na betę
Gratulacje !Zrobiłam test, dodatnijutro pójdę na betę
No ja tez dzis wstawalam wcześnie zeby i do lekarza po skierowanie i na badanie, a do tego musialam zdarzyć na autobus na 9.30 i bylam na styk, później i tak dojezdzam do krzyzowek i z buta ide, no dalej autobusy nie jezdza,a w wakacje szkolny wiadomo nie jezdziJa nie pamiętam ile razy miałam krew pobierana i oddawałam mocz do laboratorium, teraz muszę się jakoś wybrać na dniach, ale nie chce mi się [emoji849] z rana to bym spala, a do 8.30 muszę zawieźć wszystko do doktorka, przecisnąć się przez centrum i... Wyjechać chwilę po 7mej [emoji33]
Wiesz co ob nie miałam zlecone także nie wiem... Ja dalej czekam...Dziewczyny tez macie takie duze ob? Czytalam,ze to wynik ciąży,ze moze utrzymywać sie do 11tyg. Wyniki z morfologi i moczu ok, czekam teraz na bete i tsh