Adeline89
Fanka BB :)
Wlasnie to prawidłowy czas, a jak przeszlas cesarke? Bolalo cie mocno po?Ja mialam ale w marcu 2017. Teraz mam termin na koniec lutego wiec odstep by byl dwa lata bez miesiąca
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wlasnie to prawidłowy czas, a jak przeszlas cesarke? Bolalo cie mocno po?Ja mialam ale w marcu 2017. Teraz mam termin na koniec lutego wiec odstep by byl dwa lata bez miesiąca
Moje cesarki nie bolały jakoś mocno, ale po F mnie tak głowa bolała, że ruszać się nie mogłam [emoji33] do tego z N miałam problem z karmieniem, bo butle poczuła [emoji849] dlatego chciałabym spróbować naturalnie, kto wie, może się udaWlasnie to prawidłowy czas, a jak przeszlas cesarke? Bolalo cie mocno po?
Ja tez mialam cc, ale w tamtym roku rodzilam naturalnie tylko w 18 tyg, może nie czulam tego jak przechodzi dziecko, bo było małe,ale rodzilam 12 h w bólach wiec mam juz jakieś porównanie i żadne z rozwiązań nie jest przyjemne. Po cc tez ciężko znosilam dojście do siebie nie wiem od czego to zależy. Teraz nie wiem co będzieJa miałam 2cc ale odstęp po 5 lat i teraz tak samo 5 lat prawie, chciałabym naturalnie urodzić, może Tobie @serena22 tez się uda... Jest fajna grupa na fb " naturalnie po cesarce grupa wsparcia " są dziewczyny tam które mają krótki odstęp czasu od CC do drugiego porodu
Z F miałam ten problem... ale cycek i maści dawały radę [emoji123]Jedynki i dwojki szly bezobjawowo a teraz masakra. Daje jej ibum i smaruje żelami i troche pomaga ale na chwile
Tez mialam taki problem niby mleka miałam duzo bo juz leciało mi przed cc, ale maly słabo przybieral, zaczelam dodatkowo podawać butle i ja wybral wtedy, bo latwiej leci wiadomo. Po cc caly tydzien stekalam nie prostowalam sie az słabo mi było, to miesiąca mialam problemy z podnoszeniem sie z lozka, pozniej zlecialoMoje cesarki nie bolały jakoś mocno, ale po F mnie tak głowa bolała, że ruszać się nie mogłam [emoji33] do tego z N miałam problem z karmieniem, bo butle poczuła [emoji849] dlatego chciałabym spróbować naturalnie, kto wie, może się uda
No pewnie tak, chociaz sie urodzi to z glowy już i mozna chodzic kolo dziecka zrobić cos,a ja musialam czekac na maluszka zeby moc sie zajmować. Akurat wybór cc nie był moim przez wzgląd na poronienia ,krzywy kręgosłup i duże dziecko lekarze tak zdecydowali.@Adeline89 jednak chyba natura jest lepsza od cięcia [emoji6] może przyjemne nie jest, ale zgodne z naturą
Ja bezproblemowo. O 9:20 mialam planowane cc a kolo 18 juz bylam pod prysznicem. Nastepnego dnia lecialam na przecuwbolowych i troche bolalo ale do zniesienia ;-) ogolnie milo wspominamWlasnie to prawidłowy czas, a jak przeszlas cesarke? Bolalo cie mocno po?