Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podobno powinno sie odczekać minimum pół roku, a mamginekolog bodajże mówiła o 9 miesiącach.Powinno nawet sie do dwóch lat odczekać po cesarce, bo to jest ryzyko dla matki jak i dziecka, w sumie dobrze ze już chociaz te 5 miesięcy minelo bo po czterech te szwy sie w srodku rozpuszczaja. Na pewno sa takie osoby co mialy podobna sytuacje, moim zdaniem będziesz musiala sie bardzo oszczedzac
Ja tez karmilam ;-) dostawalam bezpieczneFajnie, a ja powiem,ze bylam bez przeciw bolowych może dla tego,ze karmiła synka caly czas, bo mialam pokarm
Mnie jutro to czeka..Dziewczyny prosze o kciuki, siedze pod gqbinetem, ale jest spore opoznienie. Staram sie przygotowac na kazdy scenariusz ale niezaleznie jaki on jest chce mi sie ze stresu ryczec.
Mnie jutro to czeka..Dziewczyny prosze o kciuki, siedze pod gqbinetem, ale jest spore opoznienie. Staram sie przygotowac na kazdy scenariusz ale niezaleznie jaki on jest chce mi sie ze stresu ryczec.
Dziewczyny prosze o kciuki, siedze pod gqbinetem, ale jest spore opoznienie. Staram sie przygotowac na kazdy scenariusz ale niezaleznie jaki on jest chce mi sie ze stresu ryczec.
Jasna Ja też jestem po trzech cc .Ale ostatnią miałam 5 miesięcy temu,dlateg dsie martwię. Podczas ostatniego cięcia lekarz powiedział że macica prawie mi pękłaJa, ja, ja!
Jestem prawie 11 miesiecy po cesarce i czeka mnie kolejna, 4.
Mam sie nie stresować, lekarz mówił ze wszystko zagojone na tip top.
Ty jesteś w trochę innej sytuacji, wiec najpierw odwiedź lekarza, zebyś sie nie stresowała niepotrzebnie, trzymam kciuki!![]()
SuperOdetchnelam beta 7026,3 wedlug moich obliczen miala byc 1500 a tu taki skok ,ale już mi lzej