Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w tej ciąży póki co niemam żadnych objawów. Z córka jak chodziłam to pierwsze co to pojawily sie nabrzmiale i ciężkie jak kamienie piersi. Bałam sie ruszyć, wstać z łóżka bo bolało jak diabli. I sutki byly bardzo wrażliwe. Mój mąż miał wtedy zakaz dotykaniaDziewczyny czy Wam też tak piersi napuchly i są obolałe? Nie mogę stanika zalożyć. .![]()
Mam bardziej takie opuchniete,ale nie bolaDziewczyny czy Wam też tak piersi napuchly i są obolałe? Nie mogę stanika zalożyć. .![]()
Mam dokładnie teraz tak samo ..Ja w tej ciąży póki co niemam żadnych objawów. Z córka jak chodziłam to pierwsze co to pojawily sie nabrzmiale i ciężkie jak kamienie piersi. Bałam sie ruszyć, wstać z łóżka bo bolało jak diabli. I sutki byly bardzo wrażliwe. Mój mąż miał wtedy zakaz dotykania
Biustonosz wczoraj juz kupilam o miseczkę wiekszą i mam wrażenie ze jest na styk..[emoji58]Dziewczyny czy Wam też tak piersi napuchly i są obolałe? Nie mogę stanika zalożyć. .![]()