FallenAngel83
Fanka BB :)
Póki co kazali mi się nie martwić. Ale z jednej strony, tyle stresu w moim życiu teraz i jak mam się nie stresować? Wysyłają mnie do specjalisty. A u normalnego lekarza mam się meldować co tydzień.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odpoczywaj kochana ile sie daDziewczyny nie odniosę się do wszystkich wpisów bo taka produkcja, a moja głowa pusta...dziś znowu awaryjna wizyta u lekarza bo plamienie brązowe dość mocne, wczoraj mnie brzucho bolał. Jednak z dzidziołkiem wszystko ok, termin nadal na 27.02. wielkość dzidziusia zgodnie z owu 8t6d - powoli już widać człowieczka. Jednak szyjkę mam dość krótką bo 3 cm, także leżenie i mega oszczędzanie się...
Moj gin stwierdził ,ze nie ma sensu wyciągać dziecka wcześniej niz termin i tak donosilam do 40 i 1 dnia cc zrobił w piękna date 11.11.2011Tak zawsze ok 2 tygodnie wczesniej jeśli ma sie planowaną.
Odpoczywaj, będzie dobrze!Dziewczyny nie odniosę się do wszystkich wpisów bo taka produkcja, a moja głowa pusta...dziś znowu awaryjna wizyta u lekarza bo plamienie brązowe dość mocne, wczoraj mnie brzucho bolał. Jednak z dzidziołkiem wszystko ok, termin nadal na 27.02. wielkość dzidziusia zgodnie z owu 8t6d - powoli już widać człowieczka. Jednak szyjkę mam dość krótką bo 3 cm, także leżenie i mega oszczędzanie się...
U mnie w poprzedniej ciąży ciagle byly plamienia na przemian z krwawieniami do 23 tyg. Teraz pojawiło się jednorazowe plamienie w ubieglym tyg i od tego czasu jestem dodatkowo ma luteinie. Wszystko sie uspokoilo , podobno jakies naczynie pekło. Mam sie nie przemęczac i nie nosić córciDziewczyny nie odniosę się do wszystkich wpisów bo taka produkcja, a moja głowa pusta...dziś znowu awaryjna wizyta u lekarza bo plamienie brązowe dość mocne, wczoraj mnie brzucho bolał. Jednak z dzidziołkiem wszystko ok, termin nadal na 27.02. wielkość dzidziusia zgodnie z owu 8t6d - powoli już widać człowieczka. Jednak szyjkę mam dość krótką bo 3 cm, także leżenie i mega oszczędzanie się...
Dziękuję dziewczynyczekam na Wasze maluchy!
@martoosia04 a u Ciebie cos sie wyklarowało? Robiłaś test lub betę?
Trzymam kciuki aby było dobrze,teraz są takie metody, że napewno będzie dobrze !!!Ja tez po wizycie. Serduszko bije, ale... jest arytmia. Bije za szybko, potem zwalnia. Dodatkowo nie bije równomiernie. Jak już się normuje rytm to co któreś bicie jest głucha przerwa...
Staram się myśleć pozytywnie bo wiem, że plamienie to nie wyrok. Jestem odstawiona i duphastonem i luteiną (teraz lekarz zmienił na dopochwową) więc już więcej zię nie da. Jednak po kilku stratach serce w takich sytuacjach zatrzymuje się na chwilę....leżenie i odpoczywanie teraz na maxa.U mnie w poprzedniej ciąży ciagle byly plamienia na przemian z krwawieniami do 23 tyg. Teraz pojawiło się jednorazowe plamienie w ubieglym tyg i od tego czasu jestem dodatkowo ma luteinie. Wszystko sie uspokoilo , podobno jakies naczynie pekło. Mam sie nie przemęczac i nie nosić córci
U Ciebue tez na pewno wzzystko bedxie ok. Tylko musisz sie oszczedzac.
Może owulacja była później?Dziś test znów w bieli. [emoji24][emoji24] ale ani widu ani słychu @. Albo jutro albo w czw pojade na betę jak nie przyjdzie @.
Może owulacja była później?
O to jest nadzieja a jakie masz cykle ja wiem,ze nie zaszlam wczesniej niz 24 czerwca, cykle mam 30