monia_l
Wrześniowe mamy'07
Wszystkim pozytywnym wizytom gratuluję
@Nowalijka00 przykro mi
życzę Ci abys szybko zobaczyla 2 kreseczki na tescie i cieszyla się ciąża az do samego końca
@Nowalijka00 przykro mi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Boziu, czemu to sie dziejeDziewczyny ja się z Wami żegnam. Niestety ciąża obumarła, zarodek zatrzymał się na 3 mm, w czwartek mam zabieg. Życzę Wam nudnych, spokojnych i zdrowych ciąż. Niech Wasze Dzieciątka pięknie się rozwijają
Masz podobne tyg co ja, kiedy mialas ostatnią miesiaczke, gratulacje [emoji5]Ja po wizycie. Widziałam serduszko. 6 tydzień i 1 dzień. Jednak wzięłam l4 bo z tymi nudnosciami ni dałabym rady.
SuperJa po wizycie. Widziałam serduszko. 6 tydzień i 1 dzień. Jednak wzięłam l4 bo z tymi nudnosciami ni dałabym rady.
Ja po wizycie. Widziałam serduszko. 6 tydzień i 1 dzień. Jednak wzięłam l4 bo z tymi nudnosciami ni dałabym rady.
U mnie z OM 6 tydzień i 2dzień. Okres 10.06Masz podobne tyg co ja, kiedy mialas ostatnią miesiaczke, gratulacje [emoji5]
12 czerwca. Dziękuję.Masz podobne tyg co ja, kiedy mialas ostatnią miesiaczke, gratulacje [emoji5]
DziekujeSuper, gratulacje! To teraz spokojnych kolejnych tygodni [emoji173]️
Gratulacje [emoji173]Ja po wizycie. Widziałam serduszko. 6 tydzień i 1 dzień. Jednak wzięłam l4 bo z tymi nudnosciami ni dałabym rady.