Jaasna
Fanka BB :)
Ja tez 6.08. sie wybieram@iskierka2610 w następny poniedziałek - czyli 06.08? - bo jeśli tak to mam dokładnie tak samoTeż będzie 7.0 wtedy.
Wiec znow kilka sie nas uzbiera wizytujacych
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez 6.08. sie wybieram@iskierka2610 w następny poniedziałek - czyli 06.08? - bo jeśli tak to mam dokładnie tak samoTeż będzie 7.0 wtedy.
Ja tez 6.06. sie wybieram
Wiec znow kilka sie nas ubierają
Tak sie dzieje, bo ukrwienie duze tych miejsc.Kobietki PYTANKO:
czy macie wrażenie jakby momentami takich ciężkich warg sromowych (sory że tak wprost [emoji23][emoji23]). Momentami mam właśnie takie odczucia i za chwilkę to mija.
@Aneczka85_01 mam usunięty lewy jajowód po cp. Mam tylko prawy, a do tego prawy jajnik strasznie słabo pracujeDlatego ponad 3 lata nam zajęło zanim się udało... Ale jakoś tak spokojna jestem, bo już się pogodziłam z tym że córka będzie jedynaczką i najbardziej mnie męczyła niepewność (uda się czy nie uda. Już wolałabym mieć pewność że się nie uda - dlatego jeśli stracę drugi jajowód - a mam oczywiście nadzieję ze nie - to jakoś się ogarnę i może stąd mój spokój...) MOja 7-latka jest moim największym spełnionym marzeniem. Drugie dziecko chcę, ale już bez takiej desperacji jak pierwsze
@Jaasna ja mam wizytę 4.08tzn usg w zasadzie
Ogólnie babeczka na prawdę jest super , wie co robi . Moim kolezankom uratowała ciaze wiec mam do nie w pełni zaufanie@Sliim fajnie masz, że masz tak szybko na nfz. A jakiś fajny lekarz? U mnie na nfz sami beznadziejni i nawet nie próbuję. Mój ukochany ginek (prowadził moją pierwszą ciążę i miał morze cierpliwości do mnie i do tego super specjalista), teraz to nawet na abonament nigdzie nie przyjmuje i za każda wizytę po 130 zł
@iskierka2610 w następny poniedziałek - czyli 06.08? - bo jeśli tak to mam dokładnie tak samoTeż będzie 7.0 wtedy.
No ja o kazdej porze dnia i nocy moge do mojej gin zadzwonic ;-) mam spokojniejszą glowe i czuje ze jestem pod dobra opieką@aga6 180 wow,ja 140 się kurna gnojki cenią. No ale co zrobić. Jednak też mam taką świadomość, że zawsze mogę zadzwonić jak cokolwiek mnie niepokoi.
Mój mąż też jak może to idzie ze mną, od samego początku. Na szczęście nie krępuje go jak lekarz robi dopochwowo usg czy zagląda między nogi. Z resztą był przy porodzie i widział troszkę więc co to takie usg.
Pisałyście o porodach wczoraj. Jeśli tylko sytuacja pozwoli chciałabym rodzić siłami natury. Wiem, że ból jest i to niezły (mąż i pielęhniarka przy ostatnich skurczach musiał nogi mi trzymać bo chciałam zaciskać) jednak jakoś szybko o skurczach pod wpływem oxytocyny, bólu, szyciu zapomniałam.
U mnie tak samo.Dzień dobry dziewczynyPisałyście o lekarzach. Ja chodzę wyłacznie prywatnie. Koszt to 180zł z USG. USG wykonywane ptzy kazdej wizycie.