Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie jest dokladnie tak samo. Zawsze moge zadzwonic i przyjsc gdyby cos sie działo i przyjmie mnie bez kolejki.No ja o kazdej porze dnia i nocy moge do mojej gin zadzwonic ;-) mam spokojniejszą glowe i czuje ze jestem pod dobra opieką
Moze warto póki co zrezygnowac z przebywania na forum ,zebys sie nie martwila. Ja bety nie robie ,bo to dla mnie gorszy stresMieszkam w PL niestety na nfz tu się tyle czeka robią pierwsze usg dopiero w 13, 14 tc..
Chyba zrobię betę w przyszłym tygodniu dla swojego własnego spokoju. Niby myślę pozytywnie ale jak widzę, że co chwile któraś z nas odchodzi z forum to nabieram obaw..
A kiedy mialas owu?Gratulacje!
Bardzo współczuję. Na pewno następnym razem się uda.
Ja też tak Was czytam i zaczynam się martwić znowu, zwłaszcza tym, że nic jeszcze nie było widać... Wczoraj co prawda przetrzepałam internet i wszędzie piszą że w 5 tygodniu może tak być. Szczególnie że nie wiem kiedy dokładnie była owu +/- 2dni...
Strasznie mi bulgocze w brzuchu..![]()
A kiedy mialas owu?
To jeszcze masz czas, ja mialam 24 czerwca i musze czekac jeszcze5-7.07
Nie raz musiałam ze sklepu wyjść bo czułam, że odjadę. To normalne bo w organizmie zachodzi taka rewolucja [emoji3] teraz za to mam częste zawroty głowy chwilowe (plus moja buzia wygląda strasznie...).Byłam przed chwila w sklepie i prawie zemdlalam tak mi się słabo zrobiło gorąco i duszno ze musiałam przysiąść, na szczęście kasjerka przyszła i dała mi wodę i zrobiło mi się lepiej .. zdarzały wam się omdlenia na początku ciąży?