Nie trzeba. Mama ginekolog o tym pisała.Ja slyszlam,ze brzuch nalezy oslaniac, bo to chodzi o cieplo i ukrwienie skory później
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie trzeba. Mama ginekolog o tym pisała.Ja slyszlam,ze brzuch nalezy oslaniac, bo to chodzi o cieplo i ukrwienie skory później
To nie wiem ile ginekologow tyle opinii. Uwazam,ze wszystko z umiarem musi byc ,ja nikomu nie wierzeNie trzeba. Mama ginekolog o tym pisała.
Ja bylam nad morzem i przywiozłam pamiatke [emoji23] bo nie dostalam @, w sierpniu może na weekend pojedziemy co 15 wolny, jesli ginekolog pozwoliOk dzięki za rady. Będę trochę w cieniu trochę w słońcu i mam nadzieje, ze będzie dobrze.
A Wy wybieracie się gdzieś na mały odpoczynek ?? [emoji5]
U mnie też tak było a przynajmniej rodzina tak pomyśli. Na wakacjach już byliśmy, parę dni przed wyjazdem zrobiłam test. Planujemy jeszcze na weekend nad morze. Ale w sierpniu. A teraz sinice w morzu i zakaz kąpieli. Moja gin nie pozwalała się opalać, teraz to mi wisi, brzucha i tak nie wystawiam bo mi wstyd za to nogi ręce dekolt mam opalone i nadal korzystam ze słoneczka.Ja bylam nad morzem i przywiozłam pamiatke [emoji23] bo nie dostalam @, w sierpniu może na weekend pojedziemy co 15 wolny, jesli ginekolog pozwoli
Ok dzięki za rady. Będę trochę w cieniu trochę w słońcu i mam nadzieje, ze będzie dobrze.
Moja pamiątka z wyjazdu rośnie u mnie w brzuchuOk dzięki za rady. Będę trochę w cieniu trochę w słońcu i mam nadzieje, ze będzie dobrze.