Destino
Fanka BB :)
@Konwalijka89 bardzo mi przykro, ze tak sie dzieje. Zrob badania na zespol antyfosfolipidowy i trabofilie, bo tu moze tkwic przyczyna twoich strat
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Liwiec to czysta rzeka. Na upartego możesz chyba zadzwonić do sanepiduZnacie jakąś strone gdzie mozna sprawdzic aktualny stan czystosci wody w rzece? Za dwa tyg bede jechala na dzialke nad rzekę Bug i Liwiec (ktoras z Was chyba pisala ze jedzie nad Bug;-)) i mam 16nasto miesieczna corke i nie wiem czy moge pozwolic sie jej pluskać xP
Też mam głupie myśli bo mdłości przeszły, cycki też przestały bolec. Ale jutro się dowiem co i jak.Uparłam się, by Was nadrobić od wczoraj. Więc ja mam pierwszą wizytę za 2 dni! Wreszcie! To będzie 6t3d. A w niedzielę mamy 1 rocznicę ślubu, robimy grilla dla rodziny i liczę, że to będzie dobry moment, by poinformować rodziców.
Tylko żeby w piątek było wszystko ok... też się czasem zastanawiam, czy tam nadal wszystko dobrze się rozwija, bo kompletnie nic nie czuję. Zadnych objawów...
Pamietam ze jakis czas temu bylo ostrzezenie zeby sie nie kąpaćLiwiec to czysta rzeka. Na upartego możesz chyba zadzwonić do sanepidu
29...Ile masz lat ? Ja jestem po cp i pierwszym poronieniu i moja gin wysyła mnie na patologie ciąży na diagnostykę
No właśnie tak myślę że tutaj immunologia to przyczyną... Bo już sama mam Chorobe autoimmunologiczna.@Konwalijka89 bardzo mi przykro, ze tak sie dzieje. Zrob badania na zespol antyfosfolipidowy i trabofilie, bo tu moze tkwic przyczyna twoich strat