aga6
Fanka BB :)
No ja w I ciazy super sie czulam a teraz porazka -.-O kurczę. Jak tu funkcojowac. Nie dość że gorąco, maluch dokazuje to jeszcze mdłości. Ja miałam tylko gdzieś 2 tygodnie w pierwszej ciąży i to takie lekkie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja w I ciazy super sie czulam a teraz porazka -.-O kurczę. Jak tu funkcojowac. Nie dość że gorąco, maluch dokazuje to jeszcze mdłości. Ja miałam tylko gdzieś 2 tygodnie w pierwszej ciąży i to takie lekkie.
Ohh ja mam to samo...szalejący maluch i mdłosci potworne...najgorzej rano ale ogolnie caly dzien trzyma z przerwami... Pierwsza ciaza to była bajka...doslownie.O kurczę. Jak tu funkcojowac. Nie dość że gorąco, maluch dokazuje to jeszcze mdłości. Ja miałam tylko gdzieś 2 tygodnie w pierwszej ciąży i to takie lekkie.
Straszne to jest aż mi się głupio zrobiło bo zaraz każdy się patrzyłNie raz musiałam ze sklepu wyjść bo czułam, że odjadę. To normalne bo w organizmie zachodzi taka rewolucjateraz za to mam częste zawroty głowy chwilowe (plus moja buzia wygląda strasznie...).![]()
Super gratuluje!I ja się witam nieśmiałokorzystałam z tego forum w zeszłym roku ale jakos nie w głowie mi było udzielanie się
termin z miesiączki mam na 10 marca a jestem mama prawie rocznej Amelki
![]()
Ja już w sobotę jadę do Rybnika a później w góryOk dzięki za rady. Będę trochę w cieniu trochę w słońcu i mam nadzieje, ze będzie dobrze.
A Wy wybieracie się gdzieś na mały odpoczynek ?? [emoji5]
Ja za to jem wszystko a waga -2kgMam dokladnie tak jak Ty.. zaczal mi sie 10tc i nic lepiej -.- mam juz -3kg

Rybnik -moje okoliceJa już w sobotę jadę do Rybnika a później w góry![]()
Ja za to jem wszystko a waga -2kg![]()
Tak, ale nie chodzi mi o bąbelki w jelitach takie jak na co dzień a na samiutkim dole brzucha, tuż nad spojeniem łonowym. W pierwszej ciąży tez je miałam.Gratulacje ,te bombelki to wzdecia, ja za to mam ciągnięcia od jajnikow, bole piersi i spalabym bez opamietania. Ja idę na usg w 6 i 3 dniu oby bilo serce tydzień temu mialam pęcherzyk z cialkiem zoltym