reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Adeline trzymaj sie dzielnie, bedzie dobrze na pewno.

Przepraszam, ze o tym pisze, mam nadzieje, ze nie bedzie dotyczyc zadnej z nas, ale poruszylas sprawe powrotu do pracy.
Dziewczyny pamietajcie, ze niezaleznie na jakim etapie jest ciaza kobietom przysluguje 8tyg macierzynskiego.
Link do: Prawa kobiety po poronieniu oraz martwym urodzeniu
Ja wiem w tamtym roku chowalam 18 tyg dziecko, skorzystałam z macierzyńskiego i zasilku pogrzebowego,ale jesli by na tym etapie ciąży to bylo nie chciałabym siedzieć w domu lepiej wrócić do pracy jak najszybciej

I zdrowe sie urodziło? Ja jakos nawet sie nie nastawiam, niby mówił,ze na razie czekamy jakos mega mnie nie straszył, ale powiedzial,ze nie podoba mu sie to i za tydzień sie okaże

Późniejsze badania wykazały, że wszystko było w porządku w 90%. 10% to jednak nie tak mało. Syn urodził się zdrowy. Wiem, że wielu rodziców uważa, że ich dzieci są szczególnie utalentowane, ale o moim powiedzieć, że jest utalentowany, to mało. Rok temu proponowano nam przenieść go dwie klasy wyżej. Ale zdecydowaliśmy zostawić go ram gdzie jest. Bardzo się nudzi w szkole, ale lubi się z dziećmi w swoim wieku. Ze starszymi o kilka lat może nie mieć takiego kontaktu. Nauczycielki zapewniają mu dodatkowe po ad poziom zajęcia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry