Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie żebym jakaś stara bardzo była ale dla mnie to chyba wiek też dużo daje. moją dwójkę rodziłam mając 20 pare lat i wspominam w miarę lajtowo, teraz to już 3 z przodu i organizm też inaczej reaguje!Raczej nie ma reguły. Mam już synka i córeczkę. Obie ciąże w miarę dobrze przeszłam. Ta, teraz, to zupełnie inna bajka.
Zazdroszcze ja od 6:30 na nogach bo dziecie sie obudzilo -.-Hej dziewczyny ja się właśnie obudziłam bo jakiś pacan ściana drzewo no i nie da się spać oprócz tego pęcherz już tak pełny że trzeba było I tak wstać oczywiście zgaga z rana to już u mnie norma czytałam że jak kobieta ma częste zgagi w ciąży to że dziecko będzie miało dużo włosów ciekawe czy są tu dziewczyny ze Śląska jak tak to z jakich okolic ja z żywca
Ja mam 25 lat a czuje sie jakbym z 50 miala..nie żebym jakaś stara bardzo była ale dla mnie to chyba wiek też dużo daje. moją dwójkę rodziłam mając 20 pare lat i wspominam w miarę lajtowo, teraz to już 3 z przodu i organizm też inaczej reaguje!
Ja miałam cała ciążę mega zgage A syn prawie łysyHej dziewczyny ja się właśnie obudziłam bo jakiś pacan ściana drzewo no i nie da się spać oprócz tego pęcherz już tak pełny że trzeba było I tak wstać oczywiście zgaga z rana to już u mnie norma czytałam że jak kobieta ma częste zgagi w ciąży to że dziecko będzie miało dużo włosów ciekawe czy są tu dziewczyny ze Śląska jak tak to z jakich okolic ja z żywca