aga6
Fanka BB :)
Musisz chyba miec oryginal badan, sam wpis w karcie ciazy to malo. Chyba ze masz jakas ksiazeczke dawcy to noś ją ze sobą razem z kartą ciazy ;-)Ja jestem dawcą krwi więc chyba wystarczy wpis z legitymacji?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Musisz chyba miec oryginal badan, sam wpis w karcie ciazy to malo. Chyba ze masz jakas ksiazeczke dawcy to noś ją ze sobą razem z kartą ciazy ;-)Ja jestem dawcą krwi więc chyba wystarczy wpis z legitymacji?
No wlasnie taką opcje rozwazamy ;-) bo mamy kawalek dzialki 40km od miejsca zamieszkaniaKupić mały domek na wsi na weekendy i wakacje albo działkę w ROD![]()
Ja w poprzedniej ciazy od poczatku przez jakies 4 tygodnie obzeralam sie szynkami parmenskimi i innymi podobnymi wedzonymi na zimno, a pozniej mialam stresa jak sobie uswiadomilam, ze nie powinnam. Dobry lekarz mnie uspokoil, ze te szynki wszystkie badane i z wieprzowiny i nie powinnam sie martwic. Zrobilam badania na toxo i juz sie nie martwilamJa tam bym nie popadala w paranoje ;-) tzn nie popadlam.. po prostu zjadlam i nawet o tym nie myslalam xP
Dokształcałam się, żeby mi się najbardziej opłaciło na L4Kaylla ale oblatana jestes w tych tematach
Tak, to jest jedno z pierwszych badań do wykonania w ciąży. Lekarz musi wiedzieć, czy masz Rh+ czy Rh-, bo w przypadku Rh- może wystąpić ryzyko konfliktu serologicznego.Witaj ! Miło mi
Czy lekarz zlecił wam oznaczenie grupy krwi teraz już ? Na pierwszej wizycie pierwsze co, dostałam skierowanie do pracowni serologicznej na oznaczenie grupy krwi
Ja jestem dawcą krwi więc chyba wystarczy wpis z legitymacji?
Tak jak aga pisze - wpis to raczej za mało, grupę krwi zawsze chcą mieć w oryginale, bo później w szpitalu muszą mieć pewność, jaką masz grupę krwi na wypadek np. konieczności transfuzji. Jak ja byłam w szpitalu w pierwszej ciąży, to mi to badanie zabrali i dołączyli do karty pacjenta, odzyskałam przy wypisie.Musisz chyba miec oryginal badan, sam wpis w karcie ciazy to malo. Chyba ze masz jakas ksiazeczke dawcy to noś ją ze sobą razem z kartą ciazy ;-)
Kupic/wybudowac domek na obrzezach miastaZ jednej strony marzy mi sie domek na wsi z takim widokiem (chociaz jakbym zostala w nim sama na noc to bym miala 10kg w gaciach) a z drugiej jestem mieszczuchem ktory lubi miec wszystko pod nosem.. i jak to rozwiazac?
![]()
Tylko oryginalna karta z grupa ktwi jest wazna w szpitalu.Musisz chyba miec oryginal badan, sam wpis w karcie ciazy to malo. Chyba ze masz jakas ksiazeczke dawcy to noś ją ze sobą razem z kartą ciazy ;-)
Do Wrocławia mam 60 km takie wieksze miasto zalezy z jakiej ty strony jesteś
Musisz domek pod miastem miec[emoji6]Z jednej strony marzy mi sie domek na wsi z takim widokiem (chociaz jakbym zostala w nim sama na noc to bym miala 10kg w gaciach) a z drugiej jestem mieszczuchem ktory lubi miec wszystko pod nosem.. i jak to rozwiazac?
![]()
A nie mi chodziło o te wczesniejsze skad pochodzisz, bo mowilas ,ze twoje strony dolnośląskieGranica Polska-Czechy-Niemcy
A nie mi chodziło o te wczesniejsze skad pochodzisz, bo mowilas ,ze twoje strony dolnośląskie