To druga ciaża, mam już 6cio letnią córęCzescdaj koniecznie znac po wizycie
to pierwsza? Bedzie usg? Wiesz juz na kiedy termin?;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To druga ciaża, mam już 6cio letnią córęCzescdaj koniecznie znac po wizycie
to pierwsza? Bedzie usg? Wiesz juz na kiedy termin?;-)
Współczuję. Niedospana maruda to trudny temat. Sama jestem zła jak mnie ktoś obudziListonosz mi dziecko obudzil -.- zdazyla 20 min pospac.. teraz maruda bedzie bo pewnie nie usnie drugi raz
Ja tez ja tez taki terminCzesc dziewczyny. Ja tez kilka dni temu zobaczylam 2 kreski na tescie. Jestem mama 22 miesiecznego synka ( sierpniowki 2016). Jestem bardzo szczesliwa, ale troche przerazona. Ja bylam u lekarza w piatek. Musialam, poniewaz choruje na astme i zazywam rozne leki. Nastepna wizyta za okolo tydzien i wtedy bede miala badania krwi i moczu. Na razie jest jeszcze za wczesniej. Rozne aplikacje wyliczaja mi termin na 6-7 marca
Najlepiej skonsultuj z innym lekarzem jak masz wyniki bety. W jaki kalkulator wrzucałaś wyniki?
Sny mam cala noc tez mam taki efekt w ciąży [emoji23]A Wam też częściej śnią się koszmary niż zwykle? Ja przed ciąża praktycznie ich nie miałam. A ostatnio sniły się psy obdarte ze skóry!obudziłam się cała we łzach i nie mogłam się uspokoić... Pewnie dlatego, że sama mam psiaka i nie wyobrażam sobie żeby miało mu się coś stać
Gratulacje, powodzenia na wizycieCześć Dziewczynydołączam do marcowych Mamusiek i chętnie poczytam i podzielę się z Wami swoimi doświadczeniami. Dziś mam wizytę i mam straaasznego stresa
![]()
mi chwilowo nic się nie śniSny mam cala noc tez mam taki efekt w ciąży [emoji23]
Nie dziękuje póki co :*Gratulacje, powodzenia na wizycie