aga6
Fanka BB :)
No ja tak samo wiec co sie dziwic dzieckuWspółczuję. Niedospana maruda to trudny temat. Sama jestem zła jak mnie ktoś obudzi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja tak samo wiec co sie dziwic dzieckuWspółczuję. Niedospana maruda to trudny temat. Sama jestem zła jak mnie ktoś obudzi
Mi straszne glupoty i tez meeega erotyczne sny -.-mi chwilowo nic się nie śni
U mnie dokładnie to samo. Zero snów.. albo nie pamiętam ichmi chwilowo nic się nie śni
Ja biorę luteinę dopochwowoCzy któraś z Was bierze Duphaston?
Mi sie takie sny co trochu snia przerazajace saAle się rozpisałyście dzisiaj [emoji6] mi się ogólnie podczas tej ciąży mało śni ale dzisiaj miałam koszmary i mam nadzieje ze się nie sprawdzi bo mi się śniło ze zaczęłam krwawić...
Ja biorę. Skończyła mi się luteina i wygrzebałam z zapasów, ale wracam już do luteiny bo mam receptęCzy któraś z Was bierze Duphaston?
Mi tez....mi chwilowo nic się nie śni
Nie dziękuję. Właśnie jadę do lekarzaWszystkim które mają dziś wizyty życzę powodzenia![]()
O rany.... koszmar :/Ale się rozpisałyście dzisiaj [emoji6] mi się ogólnie podczas tej ciąży mało śni ale dzisiaj miałam koszmary i mam nadzieje ze się nie sprawdzi bo mi się śniło ze zaczęłam krwawić...