Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To samo mi sie dzis śniło :/Ale się rozpisałyście dzisiaj [emoji6] mi się ogólnie podczas tej ciąży mało śni ale dzisiaj miałam koszmary i mam nadzieje ze się nie sprawdzi bo mi się śniło ze zaczęłam krwawić...
Ja biorę prawie od pozytywnego testu ciążowego i luteinę dopochwową.Czy któraś z Was bierze Duphaston?
Zastanawiam się czym się różni duphaston od luteinyJa biorę luteinę dopochwowo
Duphaston w ciąży: porównanie z luteinąZastanawiam się czym się różni duphaston od luteiny
Angel juz Ci wyjasnila ;-) moja gin toleruje tylko luteine xP dlatego mi ją dala. Z refundacją kosztuje ok 6/7 zł 28 tabletek. Ja biore 2 razy dziennie ale niedlugo bede juz odstawiacZastanawiam się czym się różni duphaston od luteiny
Właśnie zastanawiało mnie dlaczego jedni przepisują luteinę a inni duphastonAngel juz Ci wyjasnila ;-) moja gin toleruje tylko luteine xP dlatego mi ją dala. Z refundacją kosztuje ok 6/7 zł 28 tabletek. Ja biore 2 razy dziennie ale niedlugo bede juz odstawiac
Ja po corce bardzo duzo oddalam do domu dziecka a i tak mam tego pelno.. ale obiecalam bratu ze je zostawie ale cos sie do roboty nie bierze i ani widu ani slychu o dziecku xPCo do ubranek to możliwe ze będę miała coś do odsprzedania bo ja miałam już dla moich bliźniaczek bardzo dużo ubranek pokupowanych. A wątpię ze mi się znowu trafia bliźniaki i to dwie dziewczynki...
Pewnie rozne szkoły.. jedni sie uczą tak inni tak..Właśnie zastanawiało mnie dlaczego jedni przepisują luteinę a inni duphaston