Justyna Norwegia
Aktywna w BB
Takie dopochwowe, bo przez powłoki brzuszne trochę droższe. Siostra mnie namówiła ze szkoda kasy, żebym poczekała, może dostanę skierowanie, ale ja chyba jednak oszaleje do tego czasu ;p600 zł? Zwykłe USG?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Takie dopochwowe, bo przez powłoki brzuszne trochę droższe. Siostra mnie namówiła ze szkoda kasy, żebym poczekała, może dostanę skierowanie, ale ja chyba jednak oszaleje do tego czasu ;p600 zł? Zwykłe USG?
Uciskanie punktów, poczytaj jakich, pomaga, masaże z Aromatolu na stronie, też pomaga...Glowe mi dzis rozsadzaaaa.... jakis ratunek?
U nas jest gosc co bierze 500zl profesor ,ale ponoc jest mega dobry600 zł? Zwykłe USG?
A wy teraz dziewczyny co robicie tak szczerze? Ja leze i sie obijam [emoji23] do 14 mam czas z obiadem takze luzik barszcz wstawie przed 13
Piona.. moja co chwile poplakiwala przez sen.. jestem nieprzytomna -.- ja chce 20 stopni!!!
WymDajesz mi nadzieję, że u mnie będzie tak samo![]()
Ja to już zgłupiałam jak liczyć. Właśnie jestem po wizycie. Lekarz wpisał w kartę przewidywana datę porodu 7 marca. Dziś według OM zaczynam 9 tydzień a według dzisiejszego USG stwierdził że to 8 tydzień i datę będzie coś koło 15 marca.Ja biorę ze wzg na poprzednie poronienie i plamienia na poczatku ciazyNie wiem czy to do mnie pytanie bo jest jeszcze jedna Moniaja mam dzis 8t6d
![]()
600 zł? Zwykłe USG?