Justyna Norwegia
Aktywna w BB
Takie dopochwowe, bo przez powłoki brzuszne trochę droższe. Siostra mnie namówiła ze szkoda kasy, żebym poczekała, może dostanę skierowanie, ale ja chyba jednak oszaleje do tego czasu ;p600 zł? Zwykłe USG?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Takie dopochwowe, bo przez powłoki brzuszne trochę droższe. Siostra mnie namówiła ze szkoda kasy, żebym poczekała, może dostanę skierowanie, ale ja chyba jednak oszaleje do tego czasu ;p600 zł? Zwykłe USG?
Uciskanie punktów, poczytaj jakich, pomaga, masaże z Aromatolu na stronie, też pomaga...Glowe mi dzis rozsadzaaaa.... jakis ratunek?
U nas jest gosc co bierze 500zl profesor ,ale ponoc jest mega dobry600 zł? Zwykłe USG?
A wy teraz dziewczyny co robicie tak szczerze? Ja leze i sie obijam [emoji23] do 14 mam czas z obiadem takze luzik barszcz wstawie przed 13
Piona.. moja co chwile poplakiwala przez sen.. jestem nieprzytomna -.- ja chce 20 stopni!!!
WymDajesz mi nadzieję, że u mnie będzie tak samo![]()
Ja to już zgłupiałam jak liczyć. Właśnie jestem po wizycie. Lekarz wpisał w kartę przewidywana datę porodu 7 marca. Dziś według OM zaczynam 9 tydzień a według dzisiejszego USG stwierdził że to 8 tydzień i datę będzie coś koło 15 marca.Ja biorę ze wzg na poprzednie poronienie i plamienia na poczatku ciazyNie wiem czy to do mnie pytanie bo jest jeszcze jedna Moniaja mam dzis 8t6d
![]()
600 zł? Zwykłe USG?