Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale jest to zupelnie prawidlowa grupa dla koboet, ktore wspolzyja. Ja np w ciazy i po porodzie mialam 2 przez 3lata. Nic nigdy mi nie kazal gin na to brac. Dopiero w zeszlym roku jakims cudem zalapalam sie na 1 grupe. Ale spokojnie, dwojka jest ok, nie trzeba sie niczym martwic2 grupa moze świadczyć o.stanie zapalnym, infekcji![]()
Ja polecam dobrze przyswajalne z firmy Solgar. Sama przyjmuje i są dobre.Ja kwas biorę rano i też co 24 h. A jakie polecacie witaminy?
O! Ja tak samołykam jak mi się przypomni. raz rano bo lepiej się w tedy czuje raz wieczorem. o dziś jeszcze nie brałam, musze łyknąć...
U mnie podobna sytuacja mały ma 2 lata prawie, śpi z nami od urodzenia oczywiście bez mamy ani rusz a zrobił się ostatnio taki rzep że najchętniej by patrzył na mnie i głaskal cały dzień i nie daj boże jak znikam mu z pola widzenia. Kocham go nad życie i tej marcowej rozlaki tak samo się boje, matki maja chyba tendencje do przesady ale ja to będę wyć jak dziecko że go będę musiała zostawić, ehNie wiem kiedy ja Was doczytam i bede wreszcie na biezaco
Mnie w tej ciazy najbardziej przeraza to,ze bede musiala zostawic na te 3 doby synka :-( Spi z nami w lozku,nie moge go za nic przelozyc do lozeczka,beze mnie nie zasnie. Martwie sie tym strasznie, najchetniej zabralabym go ze soba... Moze jakby byl troche starszy to byloby lzej? Pospiszylismy sie chyba z drugim dzieckiem, ale z drugiej strony ja mam juz prawie 31 lat...
Zarówno Stokrotenka i Begera mają racjęAle jest to zupelnie prawidlowa grupa dla koboet, ktore wspolzyja. Ja np w ciazy i po porodzie mialam 2 przez 3lata. Nic nigdy mi nie kazal gin na to brac. Dopiero w zeszlym roku jakims cudem zalapalam sie na 1 grupe. Ale spokojnie, dwojka jest ok, nie trzeba sie niczym martwic. Przynajmniej takie jest moje zdanie.
Bylam w lux medzie.
Nic nie wspomniał o prenatalnych. Jedynie usg miedzy 11 a 14 tyg.
Zero jakiejś opieki... czy ja az tak dużo oczekuje ? Popatrzył na wyniki, usg i założył kartę.
I patrzy na mnie I mówi "A teraz pytania", ja zszokowana i wkurzona mowie ze to moja pierwsza ciąża to nie wiem nawet o co pytać. No to powiedzial zebym zrobila wszystkie badania ktore mam w pakiecie bez skierowania.
The end...