Jivka
Moderator
2 grupa moze świadczyć o.stanie zapalnym, infekcji![]()
Od zawsze mam 2 grupę i każdy gin mówił że to w normie...
Córka od zawsze śpi sama, od pierwszego dnia. Nie wyobrażam sobie gnieść się z dzieckiem w łóżku ..
Dziewczyny- beta 29823

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
2 grupa moze świadczyć o.stanie zapalnym, infekcji![]()

Ja biorę od owulacji - bo miałam cykl stymulowany. 2x1 luteiny 50 mg. Duphaston też biorę 2x1Monia który tydzień ciąży? Ile czasu już bierzesz?
Witaj gratulacjeCześć dziewczyny . Chcialabym dołączyć do Was. Termin wychodzi na 29 marzec. Beta przyrasta prawidłowo [emoji5] teraz tylko czekać na lekarza. Trzeci dzidsius
Moj maly wstawal co 2 h do karmienia lozeczko mialam przy sobie, maz spal ze mna, ale i tak jak to on czuwał czy dziecko oddycha takie nie raz mial schizy,ze mnie denerwowal juz [emoji23] dotykal malego i wybudzal zeby miec pewnosc,ze nic mu nie jestDziewczyny a tak z Waszego doświadczenia te dostawki sie sprawdzały? Ja planowałam od razu dziecię kłaść w jej/jego pokoju, bo nie oszukujmy sie, pewnie głównie ja będę w nocy wstawała, mam tam juz lóżko wiec i spać bym tam czasem zostawała, ale taka dostawka tez ciekawy pomysł, jak Wasi mężowie znosili pobudki w nocy i wstawanie rano do pracy? Jak dzieliliście te obowiązki?
Bardzo ladny wynik powinno już widac serduszko,kiedy masz wizyte?Od zawsze mam 2 grupę i każdy gin mówił że to w normie...
Córka od zawsze śpi sama, od pierwszego dnia. Nie wyobrażam sobie gnieść się z dzieckiem w łóżku ..
Dziewczyny- beta 29823![]()
Ale wulkan energii !Ja wstawalm o 5 wywietrzylam mieszkanie, posprzatalam,pomylam i leze plackiem [emoji23] nikogo nie wpuszczam do domu zeby mi nie nabrudzili [emoji23][emoji23][emoji23],bo mam dosc.
Z rana mam wiecej sil niz po południu. Powiedz lekarzowi o l4 mysle,ze bez problemu da ,a lekarz na nfz czy pryw.?Ale wulkan energii !
Ja niestety jade do pracy. Mam nadzieję że w środę dostanę sie do lekarza i dostane L4 [emoji848]
Też tak mam. Rano więcej energii A później tylko leżenie plackiem -_-Z rana mam wiecej sil niz po południu. Powiedz lekarzowi o l4 mysle,ze bez problemu da ,a lekarz na nfz czy pryw.?