Jaasna
Fanka BB :)
Właśnie!Ja tak samo, waga na minusie ale brzuch na plusie![]()
Dzisiaj się z rana ważyłam i mam 0,5 kg mniej (bo i mniej jem, choć regularnie, ale jakiś stoper mam w żołądku) a brzuch codziennie jakiś bardziej wystający
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie!Ja tak samo, waga na minusie ale brzuch na plusie![]()
zaraz wyrodna,każdy robi jak chce i jak uważa za najlepsze wyjście dla dziecka. syna karmiłam pół roku i sam się odstawił, a córa to cycoholiczkaJa sie smieje oczywiscie z tej "wyrodnosci":-) to ze karmie mm nie znaczy ze mniej kocham![]()
Tak, to badanie z krwiDziewczyny glukoza nad czczo to zwykly cukier?
A ja nie mogę patrzeć na cukierNie lubię jak mi się gmera przy sutkach (no może raz na jakiś czas pod wpływem silnych emocji [emoji23][emoji23])i nie wiem jak będzie z kp, oczywiście spróbuję i zobaczymy jak to będzie szło [emoji16][emoji57]
Mam dziś atak na czwkoladowe...kupiłam nutellę - ostatni raz kupowałam ją kilka lat temu !!! 7daysy czekoladowe,zapas czekolady...masakra [emoji16]no ale kto mi zabroni [emoji16]
JeśćMyślicie,ze mozna w ciąży jeść barszcz do którego byl dodawany ocet 10%?
A ja jedyne co to lody moglabym jeść ze słodkiegoA ja nie mogę patrzeć na cukier [emoji14]
W żadnej ciąży nie byłam tak wyczulona na słodkie i ani razu tak mnie od słodkiego nie odrzucało.
Wszystko wydaje mi się przesłodzone. A słodycze bym jadła właśnie, tylko wszystko oczami - wyobrażam sobie jak mi smakowało przed ciążąI jak tu żyć?
![]()
A widzisz, ja to nawet lodów ogólnie nie mogę. Jedynie cytrynowe rożki, bo kwaskowateA ja jedyne co to lody moglabym jeść ze słodkiego
Ja kocham lody z familijnejA widzisz, ja to nawet lodów ogólnie nie mogę. Jedynie cytrynowe rożki, bo kwaskowate![]()