Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Będziemy razem sie badac, ja już sie stresuje, dla mnie to decydujacy dzienJa mam jutro na 17 pierwsze usg. Według om to będzie koniec 6 tygodnia. Owulkę miałam dokładnie 4 tyg temu (tzn w sobotę 4 tygodnie od owulki będzie - monitoring w piątek 4 tyg temu - był pęcherzyk a w poniedziałek już nie).
Także mam nadzieję już coś zobaczyć![]()
Myśl pozytywnie [emoji8] a ja będę kciuki trzymać zaciśnięteBędziemy razem sie badac, ja już sie stresuje, dla mnie to decydujacy dzien
Jak oceniasz różnice między cc a sn?Ja nastawiam.sie na kp i nie biorę do głowy że może być inaczej. Po 2 porodach sn ostatni miałam cc i teraz nie biorę innej opcji. Znów będę załatwiać keity od psychologa o niech mnie kroja
Będzie dobrze, nie zamartwiaj się i koniecznie pochwal sie ile fosolka uroslaTrochę nas jutro jest wizytujących...ja mam stresa bo niepokoją mnie bóle brzucha,jakieś dziwne są. Co ma być to będzie...
Staram się i jakoś to wychodzi jednak im bliżej wizyty to mnie nosi [emoji6]Będzie dobrze, nie zamartwiaj się i koniecznie pochwal sie ile fosolka urosla![]()
Jutro nas bedzie nosic [emoji23]Staram się i jakoś to wychodzi jednak im bliżej wizyty to mnie nosi [emoji6]
Oj będzie, będzie...Jutro nas bedzie nosic [emoji23]