KAROLA_223
Zaciekawiona BB
Termin z om wypada mi na 31 marzec, dodam ze mam juz trzylatka ktory również urodzil sie 31 marca 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie w rodzinie same baby (trzy pokolenia wstecz), u mojego faceta (przynajmniej w jego linii) cztery dziewczyny... słabe widoki na chłopcówale w razie co zgłoszę się po przepis na kolejne
![]()
Ja bym chciała chłopca- marzenie od dzieciństwa. Facet by chciał chłopca, ale twierdzi ze będzie dziewczynka. I ja tez mam przeczucie na dziewczynkę, bo nawet dla chłopca imiona mi się nie podobają![]()
Olaf (wg niego to bałwan) lub Liliana![]()
Hej!Termin z om wypada mi na 31 marzec, dodam ze mam juz trzylatka ktory również urodzil sie 31 marca![]()
Gratulacje myślę ze dwa tygodnie powinnaś poczekac jeszcze i wtedy iść na usgWitamnie wiem czy nie za wczesnie, ale po kilku dniach spóźnienia miesiączki postanowilam zrobic test ciążowy na ktorym zobaczylam jedną wyraźną kreskę i druga ledwo widoczna
następnego dnia wybralam sie na beta hcg ktore wynioslo 38, dzisiaj powtórzyłam po 48h wynosi 119
moj ginekolog wraca z urlopu 15 sierpnia, w ktorym tygodniu byłyście na pierwszej wizycie?
![]()
Mnie tez wzdelo,a do tego chyba z kg przytylam od tego jedzenienia z nerwow, nie pamietam kiedy na kibelku nawet bylam.Nie wiem jak wy... Ale ja widzę, że jestem w ciazy. Ciagle wzdęty brzuch ktory byl wczesniej wycwiczony do wciągania A teraz już nie bardzo mi to wychodzi...
Jutro wchodzę w 8 tydzien. 8+0.
Ciekawe ile będę musiała poszerzyć suknie slubna skoro teraz jest na styk [emoji848]
Adeline89 trzymam kciuki za wizytę o 16.00 [emoji110][emoji110]
Jakie kwity? Pierwsze slysze.Przy pierwszym powinna być cc bo wody odzeszly a córka urodziła się po 13 godzinach a przy drugim szybki poród ake waga spora 3980 i okrecony pempowina dlatego go ciągnęły i złamany obojczyk. Nastawiam się na cc i będę załatwiać kwity