Marcówka19
Zaciekawiona BB
Również czekam na infoJuż po wizycie? Jakie wieści? Ja się już stresuje... jeszcze 1h40min

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Również czekam na infoJuż po wizycie? Jakie wieści? Ja się już stresuje... jeszcze 1h40min

Trzymam kciuki, żeby wszystko było OK [emoji106]Dostałam skierowanie! Jadę do szpitala na usg... 50 km przede mną![]()
Brawo - czekamy zatem na wieściDostałam skierowanie! Jadę do szpitala na usg... 50 km przede mną![]()
Tam masz opisane w mamaginekolog ten link co wyslalam, jak kosmowka jest po lewej to dziewczynka po prawej chłopiec, i tam komenty dziewczyn co im sie sprawdziło, mamie ginekolog tez sie sprawdziłoPierwsze słyszę napisz proszę więcej![]()
Super ja tez dojezdzam daleko do swojego ginaDostałam skierowanie! Jadę do szpitala na usg... 50 km przede mną![]()
A myślałam,ze ty mialas wczesniej wizyte tak chyba napisane jest. Ja wolę ogolnie bez jedzenia nocleg, bo co chce to kupie czy zjem na mieście nie musze na czas zbierac sie z plazy sama decyduje kiedyBrawo - czekamy zatem na wieści
Ja jajko zniosę do tej 17.00...
Jutro jedziemy na wakacje więc staram się robić listę rzeczy do spakowania i listę zakupów (sniadania i kolacje mamy ale obiady wolimy sami). I jakoś tak średnio mogę się skupić...
A myślałam,ze ty mialas wczesniej wizyte tak chyba napisane jest. Ja wolę ogolnie bez jedzenia nocleg, bo co chce to kupie czy zjem na mieście nie musze na czas zbierac sie z plazy sama decyduje kiedy
Pomylilam cie z druga monika [emoji23]Dziś mam o 17
My jedziemy drugi raz w to samo miejsce i wiem że jedzenie jest pyszne! I to co zamawiamy na śniadanie to zostaje nam na kolację jeszczeTylko Młodej gotuję bo ona je zazwyczaj co innego niż dają
A obiady to u nas po prostu o rożnych porach sa i nie chcę być uwiązana godziną obiadu.