Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na termy raczej srednio bo tam woda ciepła. Male baseny z jacuzzi tez nie. Zwykły basen tak.Dziewczyny a nam w naszym cudownym stanie można jechać na asen albo termy
Mam tak samo, w poprzedniej ciąży na forum dołączyłam jak już byłam w 7 mięs więc wszystkie tylko się chwaliły brzuchami. Nigdy nawet nie pomyślałam o poronieniu, czy że w ogóle moze być coś nie tak. Teraz tylko czekam z niecierpliwością na kolejne USG by usłyszeć że jest ok.Wiecie co ... jakoś czuję wewnętrzny strach i niepokój... tyle z nas utraciło ciążę. Ani w pierwszej ani w drugiej ciąży nie myślałam o tym a teraz po prostu mnie to przeraża![]()
Tez jestem wyczulona na zapachy.Dzień dobry[emoji4]właśnie biorę się za obiad.narobie kotletów na 2 dni bo taki upał ze nie idzie stać w kuchni bo w mieszkaniu temperatura podczas gotowania rosnieee[emoji47]
Jak samopoczucie dziewczyny?mam straszne wyczuty węch i wymiotuje czesto[emoji21]
Gratuluję udanych wizyt dziewczyny.
Przykro mi z powodu strat[emoji17]
Miłego dnia