mala-rybka
Fanka BB :)
Czyżbyś Ty urodziła się 13.04.1989??? Jesteśmy bliźniaczkami [emoji3][emoji3][emoji3]A co sie wpisuje do gory a u dolu? Ja powpisywalam chyba cos zle wyszlo mi takie cos Zobacz załącznik 885192
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyżbyś Ty urodziła się 13.04.1989??? Jesteśmy bliźniaczkami [emoji3][emoji3][emoji3]A co sie wpisuje do gory a u dolu? Ja powpisywalam chyba cos zle wyszlo mi takie cos Zobacz załącznik 885192
Moja stomatolog też powiedziała mi że znieczuli mnie dopiero od 2 trymestru... czekam do wrześniaDopiero od drugiego trymestru??? A dlaczego? Idę w środę [emoji849]
Mnie jeszcze nie wazyla i nic nie mówiła. Może na następnej wizycie. Na razie schudłam ponad dwa kilo i teraz z BMI wychodzi waga w normie Ale przed ciążą była lekka nadwaga. Zobaczymy co mi powie l.79kg. 172cm wzrostu. Już mi powiedzieli u lekarza, że mam się pilnować.
To w środę muszę powiedzieć o ciąży i zobaczymy [emoji6] do września mam trochę wizytMoja stomatolog też powiedziała mi że znieczuli mnie dopiero od 2 trymestru... czekam do września
Tak [emoji23][emoji846] no widzisz,ale sie trafiłoCzyżbyś Ty urodziła się 13.04.1989??? Jesteśmy bliźniaczkami [emoji3][emoji3][emoji3]
Macie tez takie jakby czule wiazadla w pachwinach przy naglym wstawaniu badz kochnieciu, ciagnie, boli?
Raz poznałam dziewczynę, moja "siostrę bliźniaczkę" x lat temu na obozie chyba [emoji6] możliwe że żeglarskim, ale za Chiny nie przypomnę sobie jej imienia [emoji12]Tak [emoji23][emoji846] no widzisz,ale sie trafiło
Ja jedyne co czuje to motylki w brzuchu i rozciąganie się macicy [emoji6] i czasami klocie w lewej stronieMacie tez takie jakby czule wiazadla w pachwinach przy naglym wstawaniu badz kochnieciu, ciagnie, boli?