mala-rybka
Fanka BB :)
[emoji33] tyle czasu??? U nas 25 czerwiec [emoji6] 6 tygodni wolnego dzieciaki mają, potem 2 tygodnie w październiku i święta 2 tygodnie... Dużo wolnego u was mająU nas wakacje zaczęły się 26 maj. A kiedy u ciebie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
[emoji33] tyle czasu??? U nas 25 czerwiec [emoji6] 6 tygodni wolnego dzieciaki mają, potem 2 tygodnie w październiku i święta 2 tygodnie... Dużo wolnego u was mająU nas wakacje zaczęły się 26 maj. A kiedy u ciebie?
Ja lecze się od 9 lat.przed ciaza miałam tsh 4.8 i brałam euthyrox 88.teraz jak zaszlam kazała odrazu na 100 przejść i ostatni wynik badania to 1.230.także extra[emoji4]A ty jakie masz wyniki?Powiedz mi ,długo juz bierzesz leki? Jakie mialas tsh,a masz teraz?
Spokojnie.krwiak nie oznacza nic złego.w poprzednich dwóch ciazach miałam krwiaki i to duże.ciaze donoszone[emoji4] trzeba brać leki(bo przepisał Ci tak?)i dużo leżeć będzie dobrze zobaczysz.trzymam kciukiByłam u ginekologa. Średniawka. Zarodek jest w macicy według om powinno być już tętno ale ciaza jest o tydzień do tyłu i serduszka jeszcze nie ma. Wychodzi 5tydz 6dni. Powinnam mieć teraz betę ok 4000tys a serduszko ponoć zaczyna bić między 3000 a 6000tys. Ciąża zagrożona oczywiście wielki krwiak obok plodu mam tak za każdym razem. Płód ma 2'6 mm. Płód z kosmówka po lewej stronie a po prawej krwiak. Jestem już najgorszej myslnnajgorszej mysli. Pewnie znowu się nie udało
Witam ja właśnie mialam byc sierpniowa mamusia 2018 ale niestety się nie udaloale teraz jak dobrze pojdzie to będę marcowa poprostu maleństwo zmienilo date urodzenia
![]()
Ja mialam z synem krwiaka i saczyl sie powoli miałam plemienia przez to,ale dobrze sie skonczyloMożesz napisać coś więcej bo piszesz że za każdym razem miałaś krwiaka i jak to wcześniej się kończyło ? Bardzo mnie to interesuje bo ja mam to samo u mnie pierwszy raz taka sytuacja skąd to cholerstwo się bierze :/ mi w 5 tygodniu powiedzieli krwiak 1,7 cm dzidiza 2 mm pęcherzyk 10 nie było jeszcze tętna za wcześnie ale kosmówka odklejona na długości 25 mm leżę biorę luteinę magnez i nospe trzeci tydzień tak w środę USG to się dowiem jak sytuacja nie mam plamienia itp
To jest taki plat jaśniejszy,ale sama nie wiem po tym zdjęciu czy to jest to po prawej, najlepiej ginekolog wie [emoji846]Czy widać ją tutaj??