Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja bym chciala cos takiego na początek uzywane jak sie uda, chyba ze ten kosz ma jeszcze ciotka to wtedy kosz i lozeczkoZobacz załącznik 883590
Ja bym chciala cos takiego na początek uzywane jak sie uda, chyba ze ten kosz ma jeszcze ciotka to wtedy kosz i lozeczkoZobacz załącznik 883590
Chciałabym żeby jakieś było. Boję się odwodnienia bo nawet po wodzie mnie naciaga. No nie sądziłam że będzie tak ciężko. Dzisiaj zjadłam twixa i tyle, którego żałowałam pół dnia bo nie byłam w stanie jechać z mężem autem nawet, co chwila się zatrzymywał bo słabo etc. Nie toleruje niczego, nawet tabletek z witaminami, czasami surowe warzywa. Może to samopoczucie odbija się tym glodowaniem. Jak będzie gorzej to jadę do lekarza choćby o 2 w nocy. Daj znać jak działają te opaski na mdłości, zapłacę każda sumę jeśli tylko pomagają.
Na pewno usłyszysz!Super wieściteż takie chciałabym usłyszeć na następnej wizycie
![]()
Sliczny domek i maleństwoA oto zdjęcie maleństwa z wczorajszej wizyty[emoji7]Zobacz załącznik 885866
Kup sobie glukoze cytrynowa łatwiej wypić.Cześć dziewczyny, u mnie cukier wyszedł za wysoki i teraz muszę wypić glukozętylko że to jest nie możliwe bo ciągle wymiotuję masakra jakaś
No i od dwóch dni próbuję się umówić na prenatalne z testem pappa i nie odbierają telefonu boże co za nerwy
![]()
Tak wiem, szybko się zapomina ten stanale na dzień dzisiejszy jestem załamana
wymiotuję już równy miesiąc, codziennie przez cały dzień, schudłam już 5 kg, kompletnie nie byłam na to gotowa
Ale jeszcze troszkę i to minie, musimy dać radę i damy
![]()