Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieje że pociesze. Moje objawy czyli mdlosci i bolące piersi ustały z dnia na dzień ok 8 tyg i też miałam głupie myśli bo cos wczesnie i tak nagle, ale było i jest wszystko ok. Z braku objawów trzeba się cieszy bo jak czytam dziewczyny to na prawdę im współczuję!U mnie jest teraz 9+5. Czyli leci 10 tydzien o ile dobrze rozumiem jak to się liczy bo to moja pierwsza ciąża. Cieszę się że jutro mam tą wizytę bo inaczej bym sobie tylko wkrecala. I tak pewnie noc będzie nieprzespana.
Liczę wg OM i tak mi aplikacja pokazuje no mialam OM 1.06 a Tobie inaczej pokazuje ?Monia liczysz według usg czy om? Bo Ty miałaś chyba om tak jak ja 1.06? Dobrze kojarzę
Mi też to strasznie przeszkadza czasem mam wrażenie że czuje coś czego inni nie czują[emoji23]U mnie objawy takie delikatne, zmeczenie i rano bezsennosc, brzuch nie boli, cycki takie same. Jedyne co mi najbardziej przeszkadza to wrazliwosc ma zapachy.
U mnie tak samo... najgorsza ta wrażliwość na zapachy A ogólnie myslalam ze węchu nie mam [emoji23]U mnie objawy takie delikatne, zmeczenie i rano bezsennosc, brzuch nie boli, cycki takie same. Jedyne co mi najbardziej przeszkadza to wrazliwosc ma zapachy.
Mi tez tak sie czasem robiKurcze nie wyswietlaja mi sie powiadomienia,ze sa nowe posty, a jestem dodana do watku
No ciaza trwa 10 mcy ;-)(40tyg) i w 37 leci juz ten 10mcNie polecam Preglife do liczenia tygodni. Spojrzałam dziś z ciekawości i ze zdziwieniem odkryłam, że od 37+0 jest 10 miesiąc ciąży.![]()
Ja tez myslalam,ze z trzy cztery miesiące to minimum a tu benc i jużNajbardziej co mnie dziwi to piersi. W ciąży z córką był to pierwszy objaw ciąży. Ogólnie miałam jeszcze 2 poronienia. I przy tamtych ciążach też bolały mnie bardzo szybko. A teraz nie. Dlatego nie mogłam uwierzyć że jestem w ciąży tym bardziej że to był pierwszy cykl starań i szczerze mówiąc nie wierzyłam że komuś sie tak szybko udaje a jednak. Nawet nie byłam przygotowana na tą ciążę psychicznie. Byłam pewna że mam przed sobą kilka miesięcy starań a tu taki szok.[emoji23]