Adeline89
Fanka BB :)
[emoji175]To moje maleństwo7+4. Kruszynka
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
[emoji175]To moje maleństwo7+4. Kruszynka
![]()
Wątróbkę lepiej unikać, bo zawiera dużo wit. A, która w nadmiarze jest szkodliwa, bo kumuluje się w wątrobie. Z tego powodu lepiej unikać pasztetów w dużych ilosciach, takich prawdziwych na podrobach.Tak jak mówią,ze wątróbka duzo żelaza,a w ciąży tez zakazana
Uwielbiam Knoppersy!Moje zdobycze[emoji12]Zobacz załącznik 886866
P.s jeszcze lody w zamrażalniku
Jej cudo , ktory tydz?Jeśli uda mi się dodać zdjęcie to i ja pochwalę się moją dzidziąZobacz załącznik 886897
Heheh, to tak jak ja objadałam się w poprzedniej ciąży przez kilka tygodni szynkami parmeńskimi i wszelkimi podobnymi wędzonymi na zimno, a nagle do mnie dotarło, że nie powinnam. Też na strachu sie skończyłoJa pół ciąży jadłam prawie codziennie ptysie z kremem ze świeżych białek i matkę łososiowa oraz tatar. Dopiero moja mama mi powiedziała że nie wolno takich rzeczy. Ale miałam stracha.
Piękności!Jeśli uda mi się dodać zdjęcie to i ja pochwalę się moją dzidziąZobacz załącznik 886897
Jakie duże już dzieciątko w sensie jak już ładnie widać! Zazdroszcze[emoji12]Jeśli uda mi się dodać zdjęcie to i ja pochwalę się moją dzidziąZobacz załącznik 886897