aga6
Fanka BB :)
Ja ide we wtorek w Luxmedzie wiec chyba bede pierwsza ;-) jak tam nie bede zadowolona to u mojej gin w piatek powtorzeDziewczyny a która idzie pierwsza na badania prenatalne ? Bo widzę że część już 12tydzien.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja ide we wtorek w Luxmedzie wiec chyba bede pierwsza ;-) jak tam nie bede zadowolona to u mojej gin w piatek powtorzeDziewczyny a która idzie pierwsza na badania prenatalne ? Bo widzę że część już 12tydzien.![]()
O kurcze a ten wynik kiedy robilas?Nie dostaje leku wcale. Lekarka na urlopie ma już być po niedzieli. Miała być już w tym tygodniu i "coś wypadło".
Znalazłam wątek z wizytami.Ja ide we wtorek w Luxmedzie wiec chyba bede pierwsza ;-) jak tam nie bede zadowolona to u mojej gin w piatek powtorze
4.89A jaki mialas wynik. Ja kiedyś też brałam euthyrox. Ale mam lekką nadwrażliwosc na laktoze i wole letrox. Ja biore 37.5 ale już powoli sobie zwiekszam i biore na zmiane z 50.i tak całą ciążę bd dawka pewnie zwiększana. A u ciebie dopiero w ciąży wyszedł problem z tarczycą?
Hehe gumki sobie wszyj po bokach [emoji846]Trzeba sobie radzić [emoji16]Zobacz załącznik 887131
2 tyg temu. Ale nie panikuję. Ft4 , ft3, przeciwciała wszystko w normie. Teraz jest sezon urlopowy i dostać się gdzieś nawet prywatnie jest problem :/O kurcze a ten wynik kiedy robilas?
Ja myslalam ze bede na marzec termin miala a tu psikus i na 26.02;pZnalazłam wątek z wizytami.Będę trzymać kciuki.
Dziwnie mi tak bo w listopadowkach miałam termin na początek teraz szary koniec wy już prenatalne a ja dopiero serduszko widziałam [emoji4]
To ja podobnie 4.89 dopiero pierwszy tydz brania bedzie po jutrze euthyroxu. Lekarz mnie troche nastraszyla, ze mozliwe,ze wczesniejsze poronienia mogły byc od tarczycy,a ja nie mialam pojecia. Mi tsh wzrasta zawsze w ciazy, z synem natomiast mialam do 3 i lekarz mówił,ze jest ok, a ja sie na tym nie znalam tez.4.78 będę powtarzać po niedzieli.
Z córką zaczynalam od 5.96 pomimo zwiększania dawek do końca ciąży nie spadło poniżej 3. Po porodzie bylo ok.
Mój mi kazał powtórzyć przez wzgląd na to że często dochodzi u nas do pomyłek. Z córką w piątek miałam około 10 w poniedziałek już 5.96 bez leków.Moja siostra jak miała ponad 4 to przepisał jej ginekolog od razu euthyrox żeby zaczęła brać od razu i potem miała właśnie wizyte u endo.