Adeline89
Fanka BB :)
Hormony wiec można [emoji23]Chyba każda tu po trochu marudzi a jak jeszcze nie to na pewno zacznie[emoji12][emoji23][emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hormony wiec można [emoji23]Chyba każda tu po trochu marudzi a jak jeszcze nie to na pewno zacznie[emoji12][emoji23][emoji23]
Pisze tu i tam , najwiecej tu ,a co ktos musi marudzic wam [emoji23]
Ja czytałam że powinno się do 5kg ale można tez do 10Mama ginekolog pisze inaczej. Gdyby tak było jak mowisz to połowa ciąż byłaby zagrożona bo matki w ciąży noszą swoje dzieci, ważą sporo więcej.
Mi gin powiedział że mam iść do rodzinnego po skierownie i pójść z kasy jak najszybciej. No i poszłam dzisiaj, lekarka powiedziała że watpie żebym sie dostała tak szybko, że mam zrobić wyniki i przyjść do niej, ona mi euthyrox wypisze i będę go brać na ten czas zanim sie dostane do endoDo dziewczyn z tarczą wyszło mi TSH 2,96 dostałam skierowanie do endokrynologa dostanę się na fundusz w ciąży od ręki czy muszę prywatnie ? Mamjeszcze zrobić ft3 i ft4
Należy się. Jak masz umowę do dnia poroduCzyli po skończonym 3 tyg przedłuża się umowa do porodu, a wiesz jak dalej jest w macierzyńskim i wychowawczym, należy się?
Ja mam właśnie umowę do 15 listopada....