Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oczywiście że najważniejsze żeby było zdrowe.... Ja tam bardzo bym chciała dziewczynkę (mam po córce dużo rzeczy i jakoś tak zawsze chciałam mieć córki). Ale jakoś tak jak z córką od razu czułam że dziewczynka, tak teraz czuję że chłopakA jak tak z innej beczkimacie jakieś przeczucia co do płci dziecka? Chciałbyście już wiedzieć, czy jest Wam zupełnie obojętnie?? Wiadomo zdrowie najważniejsze, ale wkraczam powoli w etap intensywnego oglądania ubranek
![]()
To sa normy,a jak w domu wiadomo masz dziecko to nic nie poradziszTylko 5 kg? Ja tam jak już noszE mloda to na boku. No ale wiadomo brzucha na razie brak. a ona jeszcze chce skakać tańczyć kręcić się ( tak zw samolocik)
@aga6 odpocznij, no niestety musisz trochę poleżeć i będzie dobrze. I powodzenia na USG.
I ja się witam. Jakieś śniadanie muszę zrobić, nie mam na nic ochoty. Pada u nas. Fajnie chłodno się zrobiło.
Mi to obojętne ale mam przeczucie na chłopcaA jak tak z innej beczkimacie jakieś przeczucia co do płci dziecka? Chciałbyście już wiedzieć, czy jest Wam zupełnie obojętnie?? Wiadomo zdrowie najważniejsze, ale wkraczam powoli w etap intensywnego oglądania ubranek
![]()
Tak na pewno zrobięObojętnie jaka umowa . Jeśli będziesz ciągnąć l4 to nie maja prawa zwolnić . Nikogo nie można zwolnić podczas chorobowego . Wiec jeśli chcesz mieć pewność to ciągnij chorobowe do końca
Oj tak ja cały czas myślęA jak tak z innej beczkimacie jakieś przeczucia co do płci dziecka? Chciałbyście już wiedzieć, czy jest Wam zupełnie obojętnie?? Wiadomo zdrowie najważniejsze, ale wkraczam powoli w etap intensywnego oglądania ubranek
![]()
Moze dla Ciebie.. mi daje choc troche spokoju w glowieTo wyliczenie ryzyka jest śmiechu warte najmniej potrzebne