reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczynki, też macie problem z apetytem? Nie dość, że mdłości, uczucie bylejakości,to jeszcze "jem oczami", tzn.bardzo mi się chce jeść, bo niby głodna, dawno jadłam, ale jak już jem to dłubię w talerzu jak mój syn. Dziam dwa i jestem najedzona. Szok. Jem na siłe i z rozsądku. To zaskakujące bo do tej pory umiałam i lubiłam dużo zjeść, zajadam stresy, jestem konkretnej budowy ciała (tzw. Foczka :laugh2:) a tu nic. Blokada jakaś.
Wlasniej juz jakis czas temu pisalam, ze tak mam - najadam sie jedna kanapka. I ogolnie jem regularnie, ale niewiele, jakbym przeszla operacje zmniejszenia zoladka ;)

Dziewczynki, też macie problem z apetytem? Nie dość, że mdłości, uczucie bylejakości,to jeszcze "jem oczami", tzn.bardzo mi się chce jeść, bo niby głodna, dawno jadłam, ale jak już jem to dłubię w talerzu jak mój syn. Dziam dwa i jestem najedzona. Szok. Jem na siłe i z rozsądku. To zaskakujące bo do tej pory umiałam i lubiłam dużo zjeść, zajadam stresy, jestem konkretnej budowy ciała (tzw. Foczka :laugh2:) a tu nic. Blokada jakaś.
Też tak mam szczególnie w porę obiadowa :-p

reklama
U mnie też w marcu 2017 więc bez tygodnia 2 lata różnicy. Koleżanka w lipcu miała rodzić A jej mały w marcu 2 lata skończyl i jej nie pozwolił bo za mały odstęp. A to ten sam lekarz.
Bardzo asekuracyjny lekarz. Znam wiele kobiet, które po 1,5 roku od cesarki rodziły naturalnie. Ważniejszy jest stan blizny po cięciu od odstępu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry