Halszka_00
Fanka BB :)
Mój ma 7 lat, on cos przeczuwa dzis zaczal mowic jakie to imiona by chciał dla rodzeństwa
Coś ładnego wymyślił co byś sama rozważyła?Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój ma 7 lat, on cos przeczuwa dzis zaczal mowic jakie to imiona by chciał dla rodzeństwa
Coś ładnego wymyślił co byś sama rozważyła?Mi lekarz nie chciał obiecywać, ale na 70-80% wskazał córeczkę. Bardzo się cieszę, bo marzyłam o Małej Księżniczce.![]()

Olaf, Nikodem, a dziewczynka pasuje mu Amelka ,Jagoda, ostatnio wymyślił Marcelka i byl aniolek.Coś ładnego wymyślił co byś sama rozważyła?
Olaf, Nikodem, a dziewczynka pasuje mu Amelka ,Jagoda, ostatnio wymyślił Marcelka i byl aniolek.
Śliczne imię!Dzielcie się imionkami, bo ja mam mętlik w głowie. Każde piękne, ciężko się zdecydować.![]()

Super ciesze sie razem z TobąMy już po badaniu. Byłam wcześniej i wcześniej mnie przyjeli. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Wymiary, przepływy itp. No i .... będę miała CÓRECZKĘ!Po cichu na to liczyłam, takie przeczucie. Oraz zasady planowania płci. Jednak dwa dni przed owulacją się sprawdza w naszym przypadku.
Ale jestem szczęśliwa!!! Dzidzia idealna. Perfekcyjna
![]()
Wszystkie mi się podobają [emoji3]Ja mam kilkanaście opcji I pewnie ostatecznie wybiorę jak urodzę
Dla dziewczynek; Alice, Charlotte, Marie, Anne, Eleonore, Madeleine, Jadwiga, Adelaide, Catherine, Margot, Clarie, Rose, Victoria
Dla chłopców: Anthony, James, Arthur, Alexander, Richard, Christopher, Philip, William, Henry, Joseph