Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem spytam sie [emoji5]A mozemy byc we 3? Bo jeszcze @mala-rybka sie zglosila xP
Ja tez ;-)Ja mam od 4 tyg ciąży [emoji5] jak tylko dwie kreski wyszly
Taki mam plan. Jak tylko przestanie mi być tak mega niedobrze.....I masz racje odpoczywaj nie przejmuj sie praca
Przypomnij kobieto tylko nazwę stronki. Już nie zjadęW pasie są luzniutkie więc na pewno będą dobre jak brzuch urośnie![]()
Ja w jeansy to już nie wchodzę od miesiacaDziewczyny czy któraś z was miała w ciąży coś takiego że coś nagle wam zaczęło bardzo przeszkadzać? Bo mi zaczęły przeszkadzać spodniew domu cały czas w gatkach latam A jak mam gdzieś wyjść to tylko i wyłącznie legginsy, żadne jeansy. Ale najchętniej to same gacie [emoji14]
U mnie to samo!;pJa w jeansy to już nie wchodzę od miesiacaniby waga stoi brzuch trochę zaczął odstawać ale nie usiedziałabym w nich 8h, u mnie tylko leginsy
![]()
Aaaa przepraszam.... gubię się tyle nas tu jestJa mam od 4 tyg ciąży [emoji5] jak tylko dwie kreski wyszly

U mnie to samo!;p
Super gratulacje!Wzięłam jednak zwolnienie. Póki co na 4 tyg. Potem zobaczymy. Dziś było mi tak zle w pracy że nie mam sily jutro iść.
I do tego nie mam opieki nad córka na 2 ostatnie tyg sierpnia i musiałaby się tulac po ludziach (tzn z moja siostra lub 88 letnia babcia) No i do szkoły od września idzie i będę mogła iść z nią.
Jak będą chcieli mi przedłużyć umowe to i tak przedłuża. A jak nie będą chcieli to nie przedłuża cokolwiek teraz zrobię....