Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok dzięki [emoji5]Książki dostaną oboje ale ze niemiecki nie jest obowiazkowy w klasach 4-6 a u nas w szkole akurat jest to tylko do tego niemieckiego musimy kupic a reszte dostaja za darmo.
A twój 1 klasa tak ? To zeszyty my mielismy 16kartkowe i cienkie linie. Na pewno kredki,bloki ,wycinanki ,nozyczki,klej, pewnie farbki
Nie wiem tak mi szwagierka powiedziala,ze to 300zl jest na wszystko , a moze to od czegos zalezy nie wiemTeż mam luteina. I jakoś nie mogę się przekonać do aplikatora... Ale ja tylko 1 na noc biorę... 100 mg.
Moja też do 1 klasy teraz. I też się zastanawiam jak to ogarniemy..
To w tym roku nie ma już książek za darmo ? U nas się z biblioteki się wypożyczalni na cały rok....
No to tez u nas jestU nas jest jeszcze składka roczna na prezenty typu dzien chłopaka, dzień kobiet, nauczyciela itp.
Kasa na materiały szkolne i ksero. Ubezpieczenie. Rada rodziców. Tyle
U nas są nadal ksiazki za darmoTeż mam luteina. I jakoś nie mogę się przekonać do aplikatora... Ale ja tylko 1 na noc biorę... 100 mg.
Moja też do 1 klasy teraz. I też się zastanawiam jak to ogarniemy..
To w tym roku nie ma już książek za darmo ? U nas się z biblioteki się wypożyczalni na cały rok....
Ja chleb w jajku z nutella xDU mnie chleb w jajku [emoji23] nie wiem czy mi sie znudzi,a noca spie nie budzę sie do jedzenia tylko sikam po 5 razy
Ja w ciazy z corka mialam idealnie gladką cere xD teraz w sumie wyszlo mi troche ale juz schodziDziewczyny to na dziewczynke te krosty i inne!
Co ? Serio [emoji23]Ja chleb w jajku z nutella xD
Wygladam jak bym nieźle utyla A nie ciążaJa jak narazie wygladam jakbym przytyla a nie w ciazy byla -.-
O nieeeee [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ja chleb w jajku z nutella xD
Ja od 2 trym w pierwszej ciazy bralam luteine bo szyjka z 4,5 do 2 cm spadla i pessar tez mialam. I w 36 tc mi zdjela i rozwarcie mialam i wszystko odstawilam (luteine, nospe) i i tak do 39tc donosilam, do planowanego ccPic na wodę, jednak po duphastonie mi progesteron podskoczył dość wysoko gdzie miałam poniżej normy więc nie kumam tych lekarzy [emoji6] Znowu koleżanka w 30 tc nie miała już prawie szyjki i dostała luteine dowcipnie, ten zastrzyk na płucka dla dziecka i miała leżeć, jednak dwulatek w domu więc starała się ile mogła. No i szyjka się wydłużyła ładnie i urodziła po terminie [emoji16] i żadne chodzenie po schodach, mycie okien nie pomagało [emoji3]
Nie straszJa tez sie tego boję No przeskok jest duży duzo wiecej nauki . Wydaje mi sie ze corka w 6 klasie miala mniej nauki i.zadań niz syn w 4 . Teraz obawiam sie tej 5 i 7 klasy....