Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Następna hardcorkaUwielbiam chleb w jajku w wersji z serem żółtym i ketchupem
A z dziwnych rzeczy, uwielbiam jeść kabanosy maczane w serku waniliowym homogenizowanymI to nie jest zachcianka ciążowa tylko mi to smakuje
![]()
A ja wbijam jajko bez przypraw na gleboki talerz i roztrzepuje, czasem troche mleka doleje i maczam z obu stron chleb i smaze na rozgrzanej patelni i dalej smaruje nutellą jsk sie z obu stron usmazy xDA jak robicie ten chleb maczacie go czy jak? Ja smaze chleb, jajka wbijam do kubka doprawiam roztrzepuje i obracam chleb na druga strone zalewam jajkami i tworzy sie taka pizza okragla a później obracam zeby jajko na gorze sie scielo
Ja jem z ketchupem lub cukrem z Nutellą i dżemem nie jadłam xdAle u mnie wszyscy tak jedzą xP
Ej nooooo wezcie tego sprobujcie. Serio.. moze Wy jakos inaczej ten chleb robicie xD
No ale z cukrem - na slodko wiec nie tylko ja jestem dziwna xPPJa jem z ketchupem lub cukrem z Nutellą i dżemem nie jadłam xd
Placki też jem z cukrem albo z dżemem najlepszy swojski z truskawek pychota xd a rosół mój tata czasami z ziemniakami robiNo ale z cukrem - na slodko wiec nie tylko ja jestem dziwna xPP
Niektorych dziwi tez ze jem.placki ziemniaczane (w ktorych jest tarta cebula) jem ze smietana i cukrem xD
Znowu w rodzinie meza rosol je sie z ziemniakami
Olej.. Ty i maleństwo jestescie najwazniejsi!Byłam dzisiaj zanieść zwolnienie do pracy... tragedia... szefowa zaczęła się po mnie drzeć, głupio wzdychać i kręcić głową. Bo jej niby kłopotów narobiłam i będzie miała przeze mnie więcej pracy... potem to chyba do niej dotarło i do mnie jeszcze dzwoniła, tym razem na spokojnie i miło. Ale i tak jej nie wierze, mam przyjść jeszcze w poniedziałek i wiem że będzie powtórka...
A o tym że mnie wydymała na 100zl nawet nie wspomnę